Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Virgil: «Η ισοπαλία είναι σαν ήττα»

Virgil: «Η ισοπαλία είναι σαν ήττα»

Ο Virgil van Dijk χαρακτήρισε ως ήττα τη χθεσινή ισοπαλία της Liverpool στην έδρα της Manchester United με σκορ 2-2, μιλώντας στην κάμερα του Sky Sports, μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο αρχηγός της ομάδας για το αποτέλεσμα ανέφερε:

“ Προφανώς, πάλι φταίμε εμείς. Θα έπρεπε να είχαμε προηγηθεί 2-0, τουλάχιστον στο ημίχρονο. Τους είχαμε υπό έλεγχο και είναι κρίμα.

“ Σίγουρα αισθάνομαι σαν να χάσαμε σε αυτό το σημείο. ”

“ Ήμασταν σπάταλοι με τις ευκαιρίες μας, τους δώσαμε σανίδα σωτηρίας και, δυστυχώς, μπορεί να συμβούν ατομικά λάθη σε ένα παιχνίδι, αλλά υπήρχε ακόμη πολύς χρόνος για να το διορθώσουμε. ”

“ Ήμασταν βιαστικοί, χάναμε πάρα πολλές μπάλες και μονομαχίες στη μεσαία γραμμή και μετά ήταν ένα ανοιχτό παιχνίδι αντί να το κρατήσουμε ήρεμο. Αισθάνομαι σαν ήττα. ”

“ Φταίμε σίγουρα εμείς. Το παιχνίδι ήταν παρόμοιο με εκείνο του κυπέλλου. ”

“ Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλύτερο από τότε γιατί δημιουργήσαμε ευκαιρίες και τις περιορίσαμε τις ευκαιρίες τους. ” Σημείωσε ο Virgil van Dijk.

“ Αλλά προφανώς ξέρουμε ότι μια στιγμή μπορεί να αλλάξει το παιχνίδι αν δεν το τελειώσουμε, οπότε αυτό είναι το απογοητευτικό σημείο. Έπρεπε να είχαμε κερδίσει εδώ σήμερα, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι δεν το κάναμε, πρέπει να ξέρουμε ότι πρέπει να το κάνουμε σε όλα τα άλλα παιχνίδια. ”

Μόνο νίκες ως το τέλος θέλει η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com