Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Είμαι χαρούμενος με πολλά σημεία του αγώνα»

Klopp: «Είμαι χαρούμενος με πολλά σημεία του αγώνα»

Ικανοποιημένος με πολλά του ισόπαλου αγώνα της ομάδας του με τη Manchester United στο Old Trafford δήλωσε ο Jürgen Klopp, ο οποίος επίσης σχολίασε την υποχώρηση από την κορυφή, καθώς και την απόδοση του Jarell Quansah.

Ο Γερμανός ρωτήθηκε για τα συναισθήματα του μετά το ματς: 

“ Είναι προφανώς ανάμεικτα. [Είμαι] ευχαριστημένος με πολλά σημεία του παιχνιδιού. Το να είσαι 1-0 στο Old Trafford και να έχεις 15-0 σουτ είναι απίστευτο. Μου λέει αμέσως πάλι ότι μάλλον κάτι γύρω από τα τελειώματα, ήταν είτε εξαιρετικός τερματοφύλακας – όπως συνέβη σε μια κατάσταση για τον Dom Szoboszlai, [που] ήταν μια απίστευτη απόκρουση – αλλά εκτός από αυτό θα έπρεπε και θα μπορούσαμε να ήμασταν πιο ήρεμοι και πιο ξεκάθαροι σε στιγμές. ”

“ Είναι μια χαρά, είσαι 1-0 τώρα και έτσι είσαι ακόμα καλά. Βγαίνουμε έξω [για το δεύτερο ημίχρονο] ελέγχοντας ακόμα το παιχνίδι και μετά δώσαμε την μπάλα μακριά. Αυτά τα λάθη έγιναν πριν και θα συμβούν ξανά, οπότε αυτό δεν είναι πρόβλημα. ”

“ Πρώτα πρέπει να το χρησιμοποιήσεις όπως έκανε ο Bruno, ήταν ένα πολύ εξαιρετικό τελείωμα. Έπειτα ανέβηκε η ατμόσφαιρα στο γήπεδο, σκόραραν το δεύτερο και μετά ελέγξαμε ξανά το παιχνίδι. ”

“ Πήραμε το πέναλτι και πετύχαμε την ισοφάριση – και θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει περισσότερα πριν ή μετά. Παίξαμε πολύ καλά σε τόσες στιγμές και είχαμε μια περίοδο πέντε ή 10 λεπτών όπου σκόραραν. Για το δεύτερο γκολ δεν πιέσαμε σωστά και γι’ αυτό τον βρίσκουν ανάμεσα στις γραμμές, μπορούσε να στρίψει [Ο Mainoo] και μετά στο τέλος κατέληξε και σε απίστευτο τελείωμα. ” Είπε ο Klopp.

“ Μετά από αυτό, ήμασταν πάλι κυρίαρχοι. Τώρα μπορείτε να πείτε ότι αν είχαμε τόσο μεγάλη κυριαρχία για μεγάλα κομμάτια θα έπρεπε να κερδίσουμε το παιχνίδι – ναι, αυτό είναι αλήθεια. Αλλά στο ποδόσφαιρο αυτό μπορεί απλώς να σημαίνει ότι πρέπει να είναι προφανώς διαφορετικό  το τελικό σκορ.

“ Είναι 2-2, δεν πετάω γι ‘αυτό, δεν νομίζω ότι είναι το καλύτερο αποτέλεσμα που έχω δει ποτέ, αλλά είμαι καλά. Τώρα αναρρώνουμε και παίζουμε με την Atalanta. ”

Αν έχει σημασία η πτώση από την κορυφή:

“ Αυτό έχει μεγάλη σημασία μετά από 38 αγωνιστικές. Υπάρχει μεγάλη διαφορά μετά από 38 αγωνιστικές. Κοιτάξτε, θα μας πείτε – και ο κόσμος, οι οπαδοί μας επίσης – [η Arsenal] έχει την καλύτερη διαφορά τερμάτων και τώρα πρέπει να πάμε για αυτό. Αυτό θα ήταν το πιο ανόητο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε. Δεν γίνεται επίτηδες. Δεν κερδίζεις ένα παιχνίδι και θέλεις να πετύχεις οκτώ γκολ και αυτό συμβαίνει. ”

“ Είμαστε αυτοί που είμαστε, είμαστε όπως είμαστε και γι’ αυτό είμαστε στον αγώνα και είμαι απολύτως εντάξει με αυτό. Ήξερα ότι θα ήταν πολύ δύσκολο μέχρι το τέλος. Αυτό είναι όλο. Και πάλι μέχρι χθες ήμασταν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και τώρα είναι η Arsenal. ”

“ Θέλουμε να είμαστε εκεί μετά από 38 [αγώνες], μετά την τελευταία αγωνιστική. Είναι πάντα καλύτερο να είσαι εκεί όλη την ώρα και να παίρνεις κάποια απόσταση ανάμεσα σε εσένα [και τις άλλες ομάδες]. Είμαστε καλά με την κατάστασή μας. Μακάρι να είχαμε περισσότερους βαθμούς, αλλά είμαι απολύτως καλά με το ότι αυτά τα αγόρια μας έφεραν σε αυτήν την κατάσταση. Τα ίδια αγόρια που έχασαν μερικές ευκαιρίες σήμερα είναι τα αγόρια που μας έφεραν 71 πόντους, οπότε είμαι απολύτως εντάξει με αυτό. ”

Για τον χαρακτήρα που έδειξε ο Quansah μετά το λάθος του:

“ Κοιτάξτε, ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής – [και] θα παίξει στην Premier League, θα παίξει για τη Liverpool – Έχω τα άσχημα νέα: δεν θα είναι το τελευταίο του λάθος, δυστυχώς, αλλά έτσι είναι η ζωή… Σκέφτηκα ότι το αντιμετώπισε εξαιρετικά και τα αγόρια το αντιμετώπισαν καλά. Αυτό είναι μέρος της δουλειάς, αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού. ”

“ Θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, θέλουμε να κρατήσουμε την μπάλα, θέλουμε να έχουμε την μπάλα, θέλουμε να παίζουμε με συγκέντρωση, όλα αυτά τα πράγματα. Δεν είναι μια εξαιρετική κατάσταση, αλλά όπως είπα, έγιναν μεγαλύτερα λάθη στο ποδόσφαιρο και δεν χρησιμοποιήθηκαν, αλλά ο Bruno είδε την ευκαιρία και την πήρε και έτσι είναι. ”

“ Άρα, καμία απολύτως ευθύνη, καθόλου, καμία κριτική. Αυτό συμβαίνει, θα μάθει από αυτό και αυτό είναι το καλύτερο που μπορεί να συμβεί. ”

Ο Klopp κατά τη διάρκεια του αγώνα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com