Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mac Allister: «Απέδειξα ότι το γκολ με Fulham δε μπήκε κατά τύχη!»

Mac Allister: «Απέδειξα ότι το γκολ με Fulham δε μπήκε κατά τύχη!»

Ένα από τα στηρίγματα της Liverpool θα είναι στο παιχνίδι με την Crystal Palace o Alexis Mac Allister.

Ο Alexis Mac Allister έδωσε συνέχεια στη φανταστική του φόρμα στο παιχνίδι με τη Sheffield United, παρότι -ελλείψει Endo- δεν αγωνίστηκε στη φυσική θέση του.

Ο Αργεντινός γέμισε όλους μας με ανακούφιση με το εκπληκτικό γκολ του στο 77ο λεπτό, κάνοντας το 2-1 και θυμίζοντας το πρώτο του γκολ  με τη φανέλα των Reds, αυτό με τη Fulham (επίσης στο Anfield) στον πρώτο γύρο.

Γι’ αυτό ακριβώς ρωτήθηκε από δημοσιογράφο του TNT Sports ο μέσος της ομάδας μας, και πιο συγκεκριμένα για το ποιο από τα δύο αυτά γκολ του θεωρεί καλύτερο:

«Δεν ξέρω…το συζητούσαμε! Και τα δύο ήταν πολύ ωραία», απάντησε αρχικά ο Alexis.

«Το πιο σημαντικό είναι ότι (το γκολ) βοήθησε την ομάδα να κερδίσει, αυτό μετράει περισσότερο. Με τη Fulham μου είπαν ότι ήταν τυχερό, οπότε έπρεπε να τους βγάλω λάθος!»

Έπειτα ο Macca ζήτησε από μόνος του να κάνει ένα σχόλιο για τον Cody Gakpo, με τον οποίο παραχώρησε από κοινού τις δηλώσεις:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό το παιδί. Δουλεύει πολύ σκληρά.»

«Σήμερα βρήκε το γκολ του και είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί είναι ένα από αυτά τα παιδιά που δουλεύουν πολύ σκληρά, είναι πάντα θετικός και είναι ένας καλός ηγέτης για το γκρουπ. Οπότε είμαι πολύ χαρούμενος για αυτόν και για την ομάδα.»

Η τελευταία ερώτηση που έγινε στον Alexis Mac Allister αφορούσε το αν θεωρεί ότι η Liverpool θα αναζητήσει εκδίκηση από τη Manchester United στο παιχνίδι της Κυριακής, σε συνέχεια του αποκλεισμού από τους Red Devils στο FA Cup:

«Δεν ξέρω αν είναι θέμα εκδίκησης, σίγουρα όμως είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, γιατί πρέπει να νικήσουμε σε όλα τα παιχνίδια αν θέλουμε να κερδίσουμε κάτι. Αυτός είναι ο σκοπός.»

Η γκολάρα του Mac Allister άνοιξε το δρόμο προς τη νίκη της LFC.
Η γκολάρα του Mac Allister άνοιξε το δρόμο προς τη νίκη της LFC.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com