Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Είχαμε τον έλεγχο και όλα πήγαν καλά στο τέλος»

Klopp: «Είχαμε τον έλεγχο και όλα πήγαν καλά στο τέλος»

Ο Jürgen Klopp έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του και την επικράτηση με 3-1 επί της Sheffield United, ενώ έκανε ειδική αναφορά στον Alexis Mac Allister, ο οποίος σκόραρε με υπέροχο τέρμα στο δεύτερο μέρος.

Ο Klopp για τον τρόπο που ήρθε η νίκη, δήλωσε:

“ Ως προπονητής, πρέπει να το πάρεις όπως το καταλαβαίνεις. Θα προτιμούσα να είμαι 5-0 ήδη εκείνη τη στιγμή, αλλά αυτό είναι δύσκολο. Πετύχαμε ένα από τα αγαπημένα μου γκολ όλων των εποχών, το 1-0, γιατί νομίζω ότι από καιρό σε καιρό ένας επιθετικός χρειάζεται κάτι τέτοιο. Του ζητάω πολύ να πιέσει τον αντίπαλο και είναι πολύ σπάνιο να πλησιάζεις αρκετά για να έχεις τέτοιου είδους μπλοκ, αλλά το έκανε και μετά σκοράρει, 1-0. Αυτό είναι υπέροχο. ”

“ Και τότε αυτού του είδους τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Χαμηλό μπλοκ άμυνας, προφανώς μαθαίνοντας ότι οι στημένες φάσεις τους είναι πολύ δύσκολες μετά από 20 δευτερόλεπτα, όταν θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί 1-0. ”

“ Τότε προφανώς ελέγχαμε το παιχνίδι, αλλά υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι για να ελέγξουμε έναν αγώνα ποδοσφαίρου και ο τρόπος που τον ελέγξαμε σήμερα δεν ήταν ο σωστός με ανεπαρκή δημιουργία. Δεν περιμένω τώρα να έχουμε ευκαιρίες μετά από ευκαιρία γιατί δεν είχαν καν αντεπιθέσεις αν έχω δίκιο. ”

“ Αν ζητούσα από τα αγόρια το pressing ψηλά, δεν ήταν απαραίτητο γιατί ούτως ή άλλως κερδίζαμε την μπάλα πίσω, οπότε είναι σαν να μην έχεις καν τέτοιες στιγμές. Αυτό που πρέπει να κάνουμε, το είδαμε μετά από 60 λεπτά. Πρέπει να επιταχύνεις, πρέπει να επικαλύπτεις – και αυτό κάναμε ξαφνικά. ”

“ Ένα παράδειγμα, ο Robbo [Andy Robertson] κατέβαινε συνεχώς στη γραμμή, κάτι που ήταν πραγματικά χρήσιμο. Αυτό είναι το πρόβλημα, το παιχνίδι ήταν δύσκολο να πάρει ρυθμό, αλλά θα έπρεπε να είχαμε καλύτερο ρυθμό από αυτόν που είχαμε. Αυτό πήραμε μετά τα 60 λεπτά. ”

“ Εντάξει, χρειαζόμασταν τότε το θαυματουργό γκολ του Macca προφανώς για να το γυρίσουμε, αλλά το τρίτο γκολ ήταν ακριβώς όπως θα έπρεπε να ήταν ήδη, σε τέτοιες στιγμές – Robbo ολοταχώς, υπέροχη σέντρα, συγκλονιστική κεφαλιά και μετά κερδίσαμε το παιχνίδι. ”

“ Τελικά όλα καλά. Δεν ξέρω πότε θα αντιμετωπίσουμε την επόμενη φορά μια παρόμοια πρόκληση, μάλλον όλα τα άλλα παιχνίδια είναι πλέον διαφορετικά, ειδικά το επόμενο. ”

“ Αλλά ήταν πολύ θετικά τα αγόρια, ο Curtis [Jones] πίσω, ο Robbo προπονήθηκε τώρα περίπου τρεις μέρες, πολύ χρήσιμος, ο Harvey . Ο Cody, που δεν ήταν εκτός, αλλά ένα πολύ καλό παιχνίδι, το οποίο χρειαζόταν επίσης. ”

“ Πραγματικά είμαι ευχαριστημένος και αυτό βοηθά προφανώς. Κανείς δεν τραυματίστηκε ήδη από όσο γνωρίζω σήμερα, οπότε η αποκατάσταση ξεκίνησε ήδη και τώρα αναρρώνουμε και πηγαίνουμε ξανά. ” Είπε ο Klopp.

Για τον Mac Allister και το υπέροχο τέρμα του:

“ Θα προτιμούσα να χρησιμοποιείτε όλοι τα μάτια σας και να πείτε απλώς αυτό που βλέπετε με το γκολ γιατί είναι προφανές, θα έλεγα. Πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς, τι υπέροχο αγόρι. Συνάντησα τον μπαμπά του μετά το παιχνίδι, μου είπε «thank you», εγώ είπα «gracias»! Αυτή ήταν η πλήρης συζήτηση. ‘Hola’ είπα κι εγώ και μετά τελειώνουν τα ισπανικά μου. ”

“ Υπέροχος παίκτης, υπέροχο αγόρι. Είμαι πολύ χαρούμενος για τη Liverpool που τον πήραμε. ”

“ Καταλαβαίνω 100% γιατί έρχονται οι ερωτήσεις τώρα, αλλά έκανε ένα καλό παιχνίδι ήδη από το πρώτο ημίχρονο. ”

“ Αν μιλάμε για τον Macca και το αν είναι καλύτερος σε θέση οκτώ ή έξι, είναι δύο διαφορετικά θέματα για να μιλήσουμε. Το ένα είναι αυτό το αμυντικό κομμάτι – που ήταν προφανώς πολύ καλό – όπου οι άνθρωποι πιθανώς να τον αμφισβητούσαν λίγο, «Μπορεί να είναι τέτοιου είδους αμυντικός χαφ;» Αλλά για την άλλη θέση, θα μπορούσε να είχε παρόμοιο αντίκτυπο. ”

“ Ναι, τον προτιμώ και αυτόν σε θέση 8, αλλά δεν ζούμε στην ονειρική χώρα, οπότε είχαμε το πρόβλημα στη θέση απόψε και, τελικά, λύθηκε. Αλλά ναι, ο αντίκτυπος, είδαμε επίσης ότι θα ήταν χρήσιμο να τον έχουμε ανάμεσα στις γραμμές, ανάμεσα στις σωστές γραμμές, στην τελευταία τους γραμμή. Γι’ αυτό αλλάξαμε. Αλλά μετά αλλάξαμε πίσω σε ένα διπλό εξάρι – εκεί ήταν και πάλι πιο βαθιά στο γήπεδο. Δεν ξέρω καν ακριβώς πότε σκόραρε – αν ήταν ως διπλό εξάρι, πιθανότατα, όπου παίξαμε 4-4-2, νομίζω, και δεν ήταν στο οκτώ. Αλλά ο αντίκτυπος που μπορεί να έχει είναι τεράστιος παντού. ”

Ικανοποιημένος με το νέο τρίποντο ο Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com