Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Το έκανε δύσκολο αλλά έπιασε ξανά κορυφή!

Το έκανε δύσκολο αλλά έπιασε ξανά κορυφή!

Η γκολάρα του Mac Allister άνοιξε το δρόμο προς τη νίκη της LFC.

Η Liverpool έκανε το καθήκον της στο Anfield και επέστρεψε ξανά στην κορυφή της Premier League, κερδίζοντας με 3-1 την Sheffield United για την 31η αγωνιστική της Premier League.

Η ομάδα του Klopp έπιασε τους 70 πόντους και παραμένει πρώτη, έχοντας 2 περισσότερους από την Arsenal και 3 περισσότερους από την Manchester City.

Σκόρερ για τους Reds οι Nunez, Mac Allister και Gakpo.

Α’ Ημίχρονο: Με τους Konate και Gravenberch να παίρνουν φανέλα βασικού και την ίδια επιθετική τριάδα με τον αγώνα της Κυριακής ξεκίνησαν οι Reds εναντίον της Sheffield United.

Η Liverpool θα μπορούσε να είχε βρεθεί πίσω στο σκορ με το καλημέρα, αλλά ο Kelleher απέκρουσε με τα πόδια την προσπάθεια του Mcatee από κοντινή απόσταση.

Οι Reds απάντησαν με δική τους καλή στιγμή στο 6’, όταν ο Salah προσπάθησε να νικήσει με πλασέ τον Gribic, αλλά εκείνος απέκρουσε.

Το σκορ άνοιξε για την ομάδα του Klopp στο 17ο λεπτό από μια φάση που δεν μύριζε γκολ και έπειτα από τεράστιο λάθος του Grbic, ο οποίος ήθελε να κάνει βολέ και έστειλε τη μπάλα πάνω στον Nunez, για να καταλήξει στη συνέχεια στα δίχτυα της ομάδας του!

Ο Nunez μερικά λεπτά αργότερα πήγε και για το 2-0, με τον keeper των Blades να έχει απάντηση αυτή τη φορά, ενώ στο 33’ το πολύ καλό σουτ του Mac Allister έφυγε ελάχιστα άουτ, ενώ πριν φύγει το ημίχρονο συνέβη το ίδιο με τις προσπάθειες των Gravenberch και Szoboszlai.

Πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους, ο Kelleher πραγματοποίησε μια ακόμη σημαντική επέμβαση, αυτή τη φορά στην προσπάθεια του Bogle, για να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα.

Β’ Ημίχρονο: Στο 50ο λεπτό ήταν και πάλι ο Grbic εκείνος που σταμάτησε το σουτ του Salah, για να κάνει κάτι ανάλογο 4 λεπτά αργότερα ο Kelleher με το φάουλ του Hαmer.

Οι Reds ωστόσο δεν θέλησαν να ανεβάσουν ρυθμούς και το πλήρωσαν στο 58’, όταν οι Blades ισοφάρισαν με αυτογκόλ του Bradley στην πρώτη φορά που πάτησαν περιοχή στην επανάληψη.

Μετά το 1-1, οι Salah και Gravenberch παραχώρηαν τις θέσεις τους, στους Robertson και Elliott, με τον Joe Gomez να συνεχίζει στη συνέχεια ως μέσος.

Στο 65’ ήταν και πάλι ο Grbic εκείνος που απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του van Dijk για να διατηρήσει προσωρινά το 1-1, ενώ στο 71’ πέρασαν στο ματς και οι Jones και Gakpo αντί των Szoboszlai και Gomez.

Οι Reds σταδιακά αύξαναν την πίεση τους και αρχικά προειδοποίησε στο 75’ με το μονοκόμματο σουτ του Robertson, πριν πάρει ξανά προβάδισμα.

Το 2-1 για τους Reds ήρθε στο 77’, όταν η μπάλα στρώθηκε στον Mac Allister ακριβώς έξω από την περιοχή, για να πιάσει εκείνος ένα απίστευτο σουτ, στέλνοντας τη μπάλα στο παραθυράκι του Grbic, σκοράροντας ξανά με ένα απίστευτο τέρμα.

Στο 82’ ήταν η σειρά του Gakpo να αστοχήσει εντός περιοχής, μετά από ωραία ντρίμπλα, ενώ στο 85’ στο εξαιρετικό φάουλ του Mac Allister σταμάτησε στο δοκάρι του Grbic.

Το τρίποντο κλείδωσε εν τέλει από τη Liverpool με τη συμπλήρωση 90 λεπτών αγώνα, όταν ο Robertson βρήκε με τη σέντρα του, τον Gakpo και εκείνος με κεφαλιά επέστρεψε στα γκολ και έγραψε το 3-1.

Στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων η Liverpool πήγε και για 4ο γκολ, όμως η κεφαλιά του Nunez έφυγε πάνω από τα δοκάρια.

Liverpool: Kelleher; Bradley, Konate, Van Dijk, Gomez (Gakpo 73′); Mac Allister, Szoboszlai (Jones 73′), Gravenberch (Robertson 60′); Salah (Elliott 60′), Diaz, Nunez

Πάγκος: Adrian, Quansah, Τσιμίκας, Clark, Danns

Sheffield United: Grbic; Holgate, Ahmedhodzic, Trusty; Arblaster, Bogle, Souza, Hamer (Osborn 62′), Robinson; McAtee (Osula 63′), Brereton Diaz (McBurnie 63′)

Επόμενος αγώνας για τους Reds το απόγευμα της Κυριακής στο Old Trafford κόντρα στη Manchester United.

Η γκολάρα του Mac Allister άνοιξε το δρόμο προς τη νίκη.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com