Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έφυγε από τη ζωή ο Lary Lloyd

Έφυγε από τη ζωή ο Lary Lloyd

Σε ηλικία 75 ετών, ο πρώην ποδοσφαιριστής της Liverpool, Lary Lloyd έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Με τη φανέλα των Reds έκανε 218 εμφανίσεις και κέρδισε το πρωτάθλημα και ένα Κύπελλο UEFA κατά τη διάρκεια μιας πενταετούς περιόδου.

Μετά τη μεταγραφή από τη Bristol Rovers από τον Bill Shankly τον Απρίλιο του 1969 ως υποψήφιος αντικαταστάτης του θρυλικού Ron Yeats στο πίσω μέρος, ο Lloyd έκανε το ντεμπούτο του αργότερα εκείνη τη χρονιά

Την σεζόν 1972-73 ήταν βασικός κάθε έναν από τους 66 αγώνες των Reds σε όλες τις διοργανώσεις, κατακτώντας το πρωτάθλημα και το Κύπελλο UEFA.

Το γκολ του Lloyd έκανε το 3-0 στον πρώτο τελικό κόντρα στην Borussia Monchengladbach και αποδείχθηκε εν τέλει καθοριστικό καθώς η Liverpool επικράτησε με 3-2 συνολικά.

Αγωνίστηκε σε άλλα 40 παιχνίδια την επόμενη σεζόν για να ξεπεράσει τις 200 συμμετοχές για τον σύλλογο, συμπεριλαμβανομένων τριών στα πρώτα στάδια μιας πορείας για έναν δεύτερο θρίαμβο στο FA Cup το 1974.

Ο Lloyd έφυγε από το Anfield αργότερα το ίδιο έτος για να ενταχθεί στην Coventry City και στη συνέχεια στη Nottingham Forest.

Με τη Forest κατέκτησε δύο φορές το Κύπελλο Πρωταθλητριών, καθώς και ακόμη ένα πρωτάθλημα, πριν ολοκληρωθεί η καριέρα του στη Wigan.

Η Liverpool θα αποτίσει φόρο τιμής στον Lloyd με ένα χειροκρότημα στο Anfield την Κυριακή, όταν οι Reds υποδέχονται την Brighton.

Οι σκέψεις όλων στον σύλλογο είναι με την οικογένεια και τους φίλους του Larry.

Ο Lary Lloyd έφυγε από τη ζωή.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com