Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Απομακρύνεται η περίπτωση Alonso για τη Liverpool

Απομακρύνεται η περίπτωση Alonso για τη Liverpool

Η περίπτωση του Xabi Alonso δείχνει να απομακρύνεται για τη Liverpool, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το Νησί.

Ο Ισπανός τεχνικός ήταν ουσιαστικά σε πρώτο πλάνο από τους Reds τους τελευταίους μήνες, ωστόσο οι ιθύνοντες της ομάδας πιστεύουν πως ο 42χρονος θα παραμείνει τελικά στη Γερμανία, συνεχίζοντας στη Bayer Leverkusen για τουλάχιστον άλλη μια σεζόν.

Σαφώς ξεκάθαρη απόφαση για τον αντικαταστάτη του Jürgen Klopp, ο οποίος αποχωρεί στο τέλος της σεζόν, δεν υπάρχει από τη Liverpool, όμως υπάρχουν ορισμένες λύσεις που αρέσουν.

Οι δύο περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει οι Reds, είναι εκείνη του Roberto De Zerbi της Brighton (η οποία έρχεται την Κυριακή στο Anfield), καθώς και του Ruben Amorim της Sporting CP.

Άπαντες στο Anfield τρέφουν μεγάλη εκτίμηση για τον Amorim, λόγω της εξαιρετικής δουλειάς που έχει κάνει από το 2020 στην Πορτογαλία, ενώ και η περίπτωση του Ιταλού coach των Seagulls κερδίζει συνεχώς πόντους.

Πρόκειται για δύο νεαρούς σε ηλικία (39 και 44 αντίστοιχα) προπονητές, οι οποίοι έχουν σημειώσει αξιόλογη πορεία τα τελευταία χρόνια, παίζοντας παράλληλα σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Όσο αφορά την περίπτωση του Amorim, αγκάθι θα μπορούσε να αποδειχθεί η ιδιαίτερα υψηλή ρήτρα αποδέσμευσης που έχει συμβόλαιο του, η οποία σύμφωνα με τα Αγγλικά μέσα ενημέρωσης αγγίζει τα €20 εκατομμύρια.

Ο Roberto De Zerbi αρέσει στους Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com