Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ξύπνησαν μνήμες στη συνάντηση Virgil & Robertson με τις Εθνικές τους

Ξύπνησαν μνήμες στη συνάντηση Virgil & Robertson με τις Εθνικές τους

Πριν ο Virgil van Dijk και ο Andy Robertson γίνουν συμπαίκτες, αντιμετώπισαν ο ένας τον άλλο στη Σκωτία και μια λαμπρή αναδρομική φωτογραφία επανεμφανίστηκε το Σαββατοκύριακο.

Ο Van Dijk και ο Robertson βρίσκονται στο επίκεντρο της άμυνας της Liverpool υπό την «κηδεμονία» του Jurgen Klopp, βοηθώντας τους Reds να μεταμορφωθούν σε μια ομάδα που ανταγωνίζεται για τρόπαια. Και ενώ είναι συμπαίκτες για περισσότερα από έξι χρόνια στο Anfield, δεν ξέχασαν ποτέ από που ήρθαν στο Merseyside.

Πριν γίνουν αρχηγοί των αντίστοιχων χωρών τους και κατακτήσουν ό,τι υπάρχει με τη Liverpool, το ζευγάρι ήρθε αντιμέτωπο το 2014 όταν ο Van Dijk έπαιξε για τη Celtic και ο Robertson για τη Dundee United.

Η εικόνα των δύο να διαγωνίζονται μια μπάλα στη Σκωτία, έχει κάνει μια ή δύο εμφανίσεις όλα αυτά τα χρόνια και ο Van Dijk ήταν πολύ χαρούμενος που τη μοιράστηκε ξανά στο Instagram, αφού οι δυο τους αναμετρήθηκαν την Παρασκευή.

«Έχουμε διανύσει πολύ δρόμο αδερφέ», έγραψε ο Van Dijk πάνω από μια εικόνα των δύο το 2014 και την πρόσφατη συνάντησή τους ως αρχηγοί της Ολλανδίας και της Σκωτίας αντίστοιχα. Είναι το ταξίδι που έκαναν και οι δύο την τελευταία δεκαετία!

Όσο για το ποιος κέρδισε αυτή την πρόκληση όλα αυτά τα χρόνια πριν, το 2020 ο Robertson επέμεινε ότι είχε τον Van Dijk στο «back pocket all game» του («στο τσεπάκι του»), ενώ ο αρχηγός της Liverpool θυμόταν διαφορετικά, λέγοντας ότι «έπληξε» τον αριστερό μπακ. Κάπου κρύβεται η αλήθεια, αλλά δεν είμαστε σίγουροι ότι είναι με κανέναν από τους δύο!

Ωστόσο, η πιο πρόσφατη συνάντησή τους ως αντίπαλοι, είδε τον Van Dijk να φεύγει με «ψηλά το κεφάλι», έχοντας δει την Ολλανδία να κερδίζει τη Σκωτία του Robertson με 4-0. Ο Cody Gakpo τελείωσε εκείνο το ματς με δύο ασίστ και τη φανέλα του Robertson, αφού το ζευγάρι συναντήθηκε στο τούνελ μετά το φιλικό και ο Νο. 26 της Liverpool δεν ήθελε να δείξει την στεναχώρια του κατά τη διάρκεια της ανταλλαγής.

Ξύπνησαν μνήμες στη συνάντηση Virgil & Robertson με τις Εθνικές τους
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com