Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Όταν οι managers στην Αγγλία χάνουν την ψυχραιμία τους (Μέρος 6ο)

Όταν οι managers στην Αγγλία χάνουν την ψυχραιμία τους (Μέρος 6ο)

Τελειώνουμε αυτή τη σειρά άρθρων με μερικές από τις φημισμένες συνεντεύξεις Τύπου στις οποίες ο manager εκνευρίστηκε σε υπερβολικό βαθμό.

1. Απρίλιος του 2015. Leicester vs Chelsea 1-3. Μετά τον αγώνα ο Nigel Pearson, manager της Leicester είχε στη συνέντευξη μια έντονη διαμάχη με τον δημοσιογράφο Ian Baker. Ο Pearson έκλεισε τη συνέντευξη λέγοντας στον Baker «νομίζω ότι πρέπει να είσαι στρουθοκάμηλος. Το κεφάλι σου είναι χωμένο στην άμμο;» και αποχώρησε.

2. 1979. Ο Brian Clough, manager τότε της Nottingham Forest ξαποστέλνει τον θρυλικό παρουσιαστή του BBC, John Motson και τους συναδέλφους του με μεγάλη ευκολία, λέγοντας του: «Ως κριτικός έχω πολύ περισσότερα προσόντα από σένα και τους συναδέλφους σου. Σου συνιστώ να το βουλώσεις και να δείχνεις περισσότερη μπάλα».
«Και νομίζω ότι η τηλεόραση δείχνει πολύ περισσότερη μπάλα από όση θα έπρεπε. Εσύ και οι συνάδελφοι σου John μας ξεγράφετε από οικογενειακή διασκέδαση το Σαββατόβραδο με το να μας κάνετε διάλεξη».

3. Μάρτιος 1996. Οι Richard Keys και Andy Gray λένε στον Ron Atkinson πως δεν μπορεί να σώσει τη χρονιά για την Coventry. Αντιδρώντας ο Atkinson πετάει τα ακουστικά του στον παραγωγό και φεύγει λέγοντας: «Μπορείτε να κάθεστε εκεί και να παίζετε με τα ηλίθια μηχανήματα σας. Αν τα αγόρια μου παίζουν άσχημα θα τα μαστιγώσω, αλλά δεν θα το κάνω για τα σχόλια σας. Ευχαριστώ παιδιά, καληνύχτα».

4. Οκτώβριος 2000. Dundee United vs Hearts 0-4. Σε μια από τις πιο μαύρες στιγμές της ιστορίας της Dundee, ο πρώην manager της και πρόεδρος τότε, Jim McLean, γρονθοκοπεί τον John Barnes δημοσιογράφο του BBC, μετά από ερώτηση που του έγινε για το μέλλον του manager της United. Ο Barnes κυκλοφορούσε τις επόμενες μέρες με σκισμένο χείλος, ενώ ο McLean δεν κυκλοφορούσε καθόλου αφού παραιτήθηκε από τη θέση του, δημοσιεύοντας τις απολογίες του στον πρώτο.

5. Μάιος 2002. Στον Alex Ferguson γίνεται μια ερώτηση για την αξία του… Juan Veron. Απαντά στο δημοσιογράφο λέγοντας: «Δεν πρόκειται να μιλήσω σε σένα…f@ck. Ο Veron είναι ένας μεγάλος f@cking παίκτης. Εσείς είστε όλοι f@cking ηλίθιοι. Βγείτε έξω».

6. Οκτώβριος 2008. Ο John Kinnear έχει την πρώτη του συνέντευξη Τύπου ως manager της Newcastle και ξεκινά κάνοντας την ερώτηση:
«Ποιος από εσάς είναι ο Simon Bird (δημοσιογράφος της Daily Mirror)?»
O Simon Bird σηκώνει το χέρι του και απαντά «εγώ»
Ο Kinnear τον βλέπει και του λέει «You are a c%nt»
Ο Simon Bird του λέει «ευχαριστώ» Δεν παραθέτουμε τα υπόλοιπα αλλά αν την βρείτε τη συνέντευξη, αξίζει να τη διαβάσετε γιατί θα καταλάβετε πόσο ‘φορτωμένος’ από τα δημοσιεύματα μπήκε στην αίθουσα ο Kinnear.

7. Φεβρουάριος 2013. Ο Arsene Venger στη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα του Champions League με την Bayern Munich και μετά τον αποκλεισμό της Arsenal στο FA Cup από την Blackburn Rovers- ομάδα της Championship, ξεκινά τις δηλώσεις του βάζοντας τα κατευθείαν με έναν δημοσιογράφο λέγοντας του: «Εργάζομαι εδώ και 16 χρόνια στην Αγγλία και νομίζω πως αξίζω λίγο περισσότερη εκτίμηση από τις λάθος πληροφορίες που έχουν μόνο έναν σκοπό. Να κάνουν ζημιά. Κοιτάζω εσένα όχι γιατί δίνεις εσύ τέτοια πληροφόρηση, δεν ξέρω αν είσαι εσύ, δεν ξέρω από που έρχεται αυτή η πληροφόρηση. Εσύ γιατί με κοιτάς;»

8. Αύγουστος 2010. Ο Rob Palmer του Sky Sports ρωτά τον Harry Redknapp για τις μεταγραφές, γελώντας και λέγοντας του: «έχετε κάνει όνομα ως ο άνθρωπος που αγοράζει και πουλά παίκτες. Τι θα κάνετε αυτήν την περίοδο;» Ο γερό Harry λένε πως πειράχτηκε πολύ από το γέλιο, οπότε του πέταξε ένα «f#ck off» μπροστά στις κάμερες και έφυγε.

9. Νοέμβριος 2014. Ένας δημοσιογράφος ρωτά τον Sam Allardyce της West Ham αν η ομάδα του έχει μια πτώση. «Μια πτώση; Πτώση στην απόδοση; Όχι, όχι. Την επόμενη φορά να είσαι πιο έξυπνος και να μην κάνεις προσβλητικές ερωτήσεις. Αν είχες κάνει την εργασία σου στο σπίτι, θα ήξερες πως δεν υπάρχει πτώση στην απόδοση μας, αλλά στα αποτελέσματα μας.»

10. Ιανουάριος 2015. Η Chelsea μόλις έχει αποκλείσει την Liverpool στο FA Cup αλλά τον Τύπο απασχολούν δύο συμβάντα με τον Diego Costa που άφησε τα σημάδια από τις τάπες του σε πεσμένους παίκτες των Κόκκινων. Εκνευρισμένος και ειρωνικός ο Jose Mourinho τα βάζει με τον απόντα Jamie Redknapp του Sky, λέγοντας: «Ίσως έχετε επηρεαστεί από την καμπάνια στην τηλεόραση. Φοβερή καμπάνια και γνωρίζουμε πόσο ο συγκεκριμένος ‘αγαπά’ την Chelsea και ειδικά εμένα».

Όταν οι managers στην Αγγλία χάνουν την ψυχραιμία τους (Μέρος 6ο)
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com