Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Sven-Goran Eriksson: «Ήταν ανάμνηση ζωής»

Sven-Goran Eriksson: «Ήταν ανάμνηση ζωής»

Ως εμπειρία ζωής χαρακτήρισε ο Sven-Goran Eriksson την παρουσία του στο Anfield ως προπονητής των θρύλων της Liverpool στο φιλικό παιχνίδι με τους αντίστοιχους του Ajax το απόγευμα του Σαββάτου.

Ο Σουηδός υποστηρίζει από μικρό παιδί τους Reds και μπόρεσε να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα, λίγους μήνες πριν φύγει από τη ζωή, όπως έχει ανακοινώσει ο ίδιος.

Στην ιστοσελίδα της ομάδας δήλωσε:

“ Νομίζω ότι όλοι ήταν νικητές σήμερα και ήταν όμορφο, απολύτως φανταστικό, απίστευτο: τα πάντα από το You’ll Never Walk Alone και το υπόλοιπο του αγώνα, και μια καλή νίκη – ήμασταν πίσω με 2-0 και κερδίσαμε 4-2! ”

“ Αυτός [ο Gerrard] είναι το αφεντικό εκεί έξω – φυσικά [το έχει ακόμα]! ”

“ Ήμασταν όλη την ώρα η καλύτερη ομάδα, νομίζω, οπότε ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Αλλά αυτό το [Anfield] είναι φανταστικό. ”

“ Πιστεύω ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα ακόμα και στο πρώτο ημίχρονο, ακόμα κι αν ήμασταν πίσω με 2-0. Ανησυχείς πάντα όταν χάνεις, αλλά όπως είπα, πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και εξαιρετικά καλό δεύτερο ημίχρονο. Μια καλή νίκη, μια δίκαιη νίκη, αλλά οι μεγάλοι νικητές είναι όλοι εδώ. ”

“ Νομίζω ότι ο Man of the Match είναι το κοινό, το κοινό, αλλά ήταν ένα καλό ποδοσφαιρικό παιχνίδι. Αυτοί [οι παίκτες] μπορούν ακόμα να παίξουν ποδόσφαιρο. Πολύ καλά. ”

“ Δεν είναι πια 20 ετών και παίζουν καλό ποδόσφαιρο, εξαιρετικά καλό ποδόσφαιρο. Είναι φανταστικό, έρχονται από παντού, από όλη την Ευρώπη και αυτός [ο Gerrard] ήρθε από άλλο μέρος του κόσμου για να το κάνει αυτό και είναι φανταστικό. ”

“ [Είναι] μια ανάμνηση ζωής. ”

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com