Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν πάει στην εθνική του ο Nunez, κανονικά οι Gakpo και Diaz

Δεν πάει στην εθνική του ο Nunez, κανονικά οι Gakpo και Diaz

Ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση των Nunez, Diaz και Gakpo, οι οποίοι όπως ενημερωθήκατε αποκόμισαν θέματα τραυματισμών, είχαμε το πρωί της Δευτέρας.

Συγκεκριμένα, οι δύο τελευταίοι ενσωματώθηκαν κανονικά με τις εθνικές Κολομβίας και Ολλανδίας αντίστοιχα.

O Luis Diaz ταξίδεψε σήμερα για το Λονδίνο, εκεί όπου η Κολομβία θα αντιμετωπίσει σε φιλικό την Παρασκευή την Ισπανία, ενώ μετέπειτα θα μπει στο αεροπλάνο για την Μαδρίτη, όπου τη Τρίτη θα αγωνιστεί σε φιλικό με την Ρουμανία.

Πιο απλά τα πράγματα για τον Cody Gakpo, ο οποίος ταξίδεψε για το Amsterdam, εκεί όπου αρχικά τη Παρασκευή θα αγωνιστεί με την εθνική Σκωτίας του Andy Robertson, ενώ τη Τρίτη θα δώσει φιλικό στην Φρανκφούρτη με την Γερμανία.

Στο αεροπλάνο, όμως, δεν μπήκε ο τρίτος της παρέας, Darwin Nunez. Οι Λατινοαμερικάνοι θα παίξουν ανεπίσημο φιλικό με την ομάδα της Χώρας των Βάσκων στο San Mames του Bilbao και ένα ακόμα με τους Ιβοριανούς στη Λανς της Γαλλίας. Ο επιθετικός των Reds, όμως, θα παραμείνει στη Βορειοδυτική Αγγλία για να συνεχίσει την αποθεραπεία του για το πρόβλημα που αποκόμισε στον προημιτελικό του Old Trafford.

Ο τραυματισμός δεν φαίνεται να είναι σοβαρός, με τον παίκτη λογικά να είναι μέσα για το ματς της επανέναρξης με την Brighton, όμως κρίθηκε φρόνιμο να μην επιβαρυνθεί χωρίς λόγο για δύο φιλικά. Οι εξετάσεις, όμως, θα δείξουν το ακριβές πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Darwin.

Έτοιμος είναι και ο Konate, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό των Γάλλων, Didier Deschamps, να αναφέρει πως οι εξετάσεις του ήταν καθαρές.

Υγιής ο Gakpo, πρόβλημα για τον Nunez.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com