Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Με προβλήματα οι Nunez, Diaz και Gakpo

Με προβλήματα οι Nunez, Diaz και Gakpo

Σαν να μην έφτανε ο αποκλεισμός με 4-3 από τη Manchester United, προέκυψαν τρία ακόμη προβλήματα τραυματισμών για τους Reds, αφού οι Darwin Nunez, Luis Diaz και Cody Gakpo ολοκλήρωσαν με ενοχλήσεις την αναμέτρηση του Old Trafford.

Όπως αποκάλυψε ο Jürgen Klopp μετά τη λήξη του αγώνα, ο Diaz ένιωσε ενοχλήσεις στη βουβωνική χώρα, ο Gakpo γύρισε τον αστράγαλο του, ενώ ο Darwin είχε ένα μυϊκό πρόβλημα.

Ο Γερμανός μιλώντας για την κατάσταση τους, ανέφερε:

“ Τώρα, τα αγόρια πηγαίνουν στα διεθνή τους καθήκοντα. Ελπίζουμε να επιστρέψουν υγιείς. ”

“ Ο Lucho ένιωσε ενοχλήσεις στη βουβωνική χώρα του, ο Darwin μυϊκές ενοχλήσεις και ο Cody γύρισε τον αστράγαλό του. Παίζουν ξανά σε τέσσερις ή πέντε μέρες, είναι τρελό ”

Ο Klopp στη συνέχεια πρόσθεσε πως το πρόβλημα του Ουρουγουανού δεν δείχνει να είναι σοβαρό και ο επιθετικός αναμένεται να ενταχθεί κανονικά στην εθνική του ομάδα και να αγωνιστεί στα φιλικά του Μαρτίου.

Μετά τη διακοπή και αρχής γενομένης από το εντός έδρας ματς με τη Brighton στις 31 του μηνός, οι Reds θα έχουν επιστροφές, αφού την αναμέτρηση αναμένεται να προλάβει ο Curtis Jones και έτοιμος να αγωνιστεί θα είναι ο Ryan Gravenberch, ο οποίος προπονείται από την περασμένη εβδομάδα και ήταν στον πάγκο στο ματς του Old Trafford.

Προβλήματα τραυματισμών έφερε ο αγώνας της Κυριακής.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com