Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Manchester United – Liverpool (preview)

Manchester United – Liverpool (preview)

Προημιτελικά του FA Cup και η Liverpool φιλοξενείται στο Old Trafford από τη Manchester United το απόγευμα της Κυριακής στις 17:30 ώρα Ελλάδος.

Οι Reds θέλουν να πάρουν την πρόκριση και να επιστρέψουν στα ημιτελικά της διοργάνωσης, μετά από 2 χρόνια.

Την Πέμπτη η ομάδα του Klopp διέλυσε με 6-1 τη Sparta Prague στο Anfield, ενώ η Manchester United το περασμένο Σάββατο επικράτησε εύκολα της Everton στην έδρα της.

Οι Reds θα παραταχθούν με την καλύτερη δυνατή τους ενδεκάδα, καθώς ακολουθεί διακοπή και όχι κάποια υποχρέωση για την Premier League.

Από την σύνθεση της Πέμπτης μπορούμε να περιμένουμε μονάχα λίγες αλλαγές, με τον van Dijk να ξεκινά στο κέντρο της άμυνας, μαζί με τον Quansah και τον Mac Allister στη μεσαία γραμμή, αντί του Bobby Clark που δεν θα προλάβει την αναμέτρηση.

Για την επιθετική τριάδα προβάδισμα έχουν οι Mo Salah, Darwin Nunez και Luis Diaz, εκ των οποίων οι 2 πρώτοι σκόραραν την Πέμπτη και ο τρίτος ξεκουράστηκε.

Μια επιστροφή υπάρχει για τη Liverpool, εκείνη του Ryan Gravenberch που προπονείται από την Τετάρτη και εκτός παραμένουν οι Alisson, Alexander-Arnold, Jota, Curtis Jones, Thiago, Matip, Bajcetic, καθώς και ο Konate.

Η Manchester United του Erik Ten Hag θέλει να αποκλείσει τη Liverpool από το FA Cup, όπως έκανε και το 2021 στην έδρα της.

Είναι ο μοναδικός τίτλος που μπορούν να κατακτήσουν τη φετινή σεζόν οι Red Devils και στην αναμέτρηση θα έχουν τις επιστροφές των Maguire, Wan-Bissaka και Hojlund.

Στον αγώνα του πρωταθλήματος στο Anfield τον Δεκέμβριο, οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0.

Σε 3 εβδομάδες θα τεθούν ξανά αντιμέτωπες, ξανά στο Old Trafford, για την Premier League.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο John Brooks.

Liverpool εναντίον Manchester United για το FA Cup.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com