Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Με Gravenberch η τελευταία προπόνηση ενόψει Sparta

Με Gravenberch η τελευταία προπόνηση ενόψει Sparta

Με τον Ryan Gravenberch να επιστρέφει στο κανονικό πρόγραμμα έπειτα από περίπου 3 εβδομάδες, πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση της Liverpool στο AXA Training Centre το απόγευμα της Τετάρτης ενόψει του επαναληπτικού με τη Sparta Prague για το Europa League.

Ο Ολλανδός μέσος είχε αποκομίσει ένα πρόβλημα στους συνδέσμους στον τελικό του Carabao Cup κόντρα στη Chelsea και από την Τετάρτη εντάχθηκε στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας και μένει να δούμε αν θα πάρει χρόνο συμμετοχής την Πέμπτη ή την Κυριακή στο Old Trafford.

Εκτός όμως έμεινε για μια ακόμη ημέρα ο Jayden Danns, ο οποίος φαίνεται πως εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από διάσειση, μετά το εκτός έδρας ματς με τη Nottingham Forest πριν από σχεδόν 2 εβδομάδες.

Οι Trey Nyoni και Amara Nallo προπονήθηκαν επίσης με την πρώτη ομάδα την Τετάρτη, όμως αμφότεροι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Europa League.

Από τον Klopp στην αναμέτρηση της Πέμπτης περιμένουμε μια σειρά από αλλαγές, καθώς η ομάδα του έχει ουσιαστικά κλειδώσει την πρόκριση, μετά το 1-5 του πρώτου αγώνα.

Οι ποδοσφαιριστές που προπονήθηκαν την Τετάρτη:

Τερματοφύλακες: Kelleher, Adrian, Mrozek, Misciur

Αμυντικοί: Van Djik, Gomez, Quansah, Nallo*, Robertson, Bradley, Τσιμίκας

Μέσοι: Szoboszlai, Endo, Mac Allister, Gravenberch, Elliott, Clark, McConnell, Nyoni*

Επιθετικοί: Salah, Gakpo, Nunez, Diaz, Koumas, Gordon

*Χωρίς δικαίωμα συμμετοχής στο Europa League.

Επιστροφή για τον Ryan Gravenberch.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com