Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η Liverpool ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα των Legends με Ajax

Η Liverpool ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα των Legends με Ajax

Η αποστολή των Liverpool FC Legends για τον επερχόμενο φιλανθρωπικό αγώνα του LFC Foundation με τον AFC Ajax Legends στο Anfield είναι πλέον πλήρης, με πέντε ακόμη παίκτες να έχουν επιβεβαιωθεί.

Πάνω από 54.000 εισιτήρια έχουν ήδη πωληθεί για τον αγώνα, ο οποίος ξεκινάει στις 5μμ το Σάββατο 23 Μαρτίου και παρουσιάζεται από την AXA, με όλα τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τον αγώνα, να στηρίξουν το έργο του Ιδρύματος LFC που αλλάζει ζωές σε όλη την περιοχή της πόλης του Liverpool και όχι μόνο.

Αυτό θα είναι το όγδοο ετήσιο παιχνίδι θρύλων, με τα προηγούμενα επτά να συγκεντρώνουν περισσότερα από 6,4 εκατομμύρια λίρες σε ζωτικής σημασίας κεφάλαια, προς όφελος των ανθρώπων τόσο στην περιοχή της πόλης του Liverpool όσο και διεθνώς.

Οι τελευταίες προσθήκες στην ομάδα βλέπουν τον Sami Hyypia και τον Bjorn Tore Kvarme να πλαισιώνουν τους Daniel Agger και Martin Skrtel ως αμυντικές επιλογές για τους Reds απέναντι στον Ajax, ενώ οι Jay Spearing, Momo Sissoko και Maxi Rodriguez θα είναι υποψήφιοι για επιλογή πιο ψηλά στο γήπεδο.

Με την επιβεβαίωση 18 παικτών, η ομάδα είναι πλέον πλήρης, παρέχοντας πολλές επιλογές για τη φετινή ομάδα διαχείρισης (προπονητική ομάδα0, η οποία αποτελείται από τον πρώην προπονητή της Αγγλίας και δια βίου οπαδό της Liverpool Sven-Goran Eriksson, μαζί με τους θρύλους του συλλόγου Ian Rush, John Aldridge και John Barnes.

Στον φιλανθρωπικό αγώνα θα δούμε αρκετούς αγαπημένους φιλάθλους-παίκτες να φορούν και πάλι την περίφημη κόκκινη φανέλα στο Anfield, συμπεριλαμβανομένου του σύγχρονου ήρωα Fernando Torres, ο οποίος θα λάβει μέρος στον πρώτο του αγώνα LFC Legends.

Τερματοφύλακες: Jerzy Dudek, Sander Westerveld

Αμυντικοί: Bjorn Tore Kvarme, Daniel Agger, Fabio Aurelio, Gregory Vignal, Igor Biscan, Martin Skrtel, Sami Hyypia

Μέσοι: Jay Spearing, Mark Gonzalez, Maxi Rodriguez, Momo Sissoko

Επιθετικοί: Dirk Kuyt, Djibril Cisse, Fernando Torres, Nabil El Zhar, Ryan Babel

Ο Matt Parish, διευθύνων σύμβουλος του LFC Foundation, δήλωσε: «Είμαστε ευγνώμονες σε όλους τους παίκτες για τη συμμετοχή τους σε μια φανταστική μέρα για όλους στο Anfield. Αυτοί οι αγώνες μας βοηθούν να συγκεντρώσουμε ζωτικής σημασίας κεφάλαια για να συνεχίσουμε το σημαντικό έργο που επιτελούμε στην τοπική περιοχή, και ένα μεγάλο ποσοστό των φετινών κεφαλαίων θα διατεθεί για την περαιτέρω ανάπτυξη των εκπαιδευτικών μας προγραμμάτων, καθώς και για την υποστήριξη του Forever Reds, του επίσημου συνδέσμου πρώην παικτών του συλλόγου.
Αυτή τη στιγμή συνεργαζόμαστε με περισσότερα από 120 σχολεία σε όλη την περιοχή του Liverpool μέσω μιας ποικιλίας προγραμμάτων που βοηθούν να παραμείνουν περισσότερα παιδιά στην εκπαίδευση, διδάσκοντάς τους παράλληλα ζωτικής σημασίας δεξιότητες ζωής και αντιμετωπίζοντας μια σειρά από κοινωνικά ζητήματα, όπως η συμμετοχή σε συμμορίες και το έγκλημα, καθώς και η υποστήριξη της ψυχικής τους υγείας.

Έχουμε μια πολύ δυνατή ομάδα φέτος και μπορεί να υπάρξει ακόμη και μια καθυστερημένη προσθήκη, ποτέ δεν ξέρεις με αυτά τα παιχνίδια, οπότε ελπίζουμε ότι μπορούν να δώσουν μια παράσταση για τους φανταστικούς μας οπαδούς και ανυπομονούμε για μια ακόμη αξέχαστη ευκαιρία».

Τα εισιτήρια για το παιχνίδι, το οποίο είναι επίσης σε συνδυασμό με Forever Reds, επίσημη πρώην παίκτες φιλανθρωπικό ίδρυμα του συλλόγου, τιμώνται σε £ 28 για τους ενήλικες, £ 8 για τους νέους και £ 18 για τους άνω των 65 ετών, και είναι διαθέσιμα για online αγορά. Οι οπαδοί με αναπηρία μπορούν να επισκεφθούν τον Κόμβο Προσβασιμότητας για όλες τις λεπτομέρειες.

Η Liverpool ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα των Legends με Ajax
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com