Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στην λίστα της Liverpool για το Europa League και ο Adrian

Στην λίστα της Liverpool για το Europa League και ο Adrian

Η Liverpool αναγκάστηκε να προσθέσει τον 37χρονο τερματοφύλακα Adrian στην λίστα της για το Europa League, αφού ο Jurgen Klopp αποκάλυψε την έκταση του τραυματισμού του Alisson.

Ο Adrian αρχικά δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των Reds για το Europa League λόγω των ορίων στους ξένους παίκτες, αλλά ο τραυματισμός του Joel Matip στο τέλος της σεζόν οδήγησε τον Ισπανό, να αντικαταστήσει τον αμυντικό στην λίστα ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης στους 16 με τη Sparta Praha.

Η τελευταία εμφάνιση του Adrian για τη Liverpool ήταν στο Community Shield τον Ιούλιο του 2022 και έκανε μόλις δύο εμφανίσεις τις τελευταίες τρεις σεζόν – η άλλη ήταν εναντίον της Preston στο Carabao τον Οκτώβριο του 2021. Ο πρώην τερματοφύλακας της West Ham ήταν 15 φορές στον πάγκο αυτή τη σεζόν, όταν τραυματίστηκαν είτε ο Alisson είτε ο Kelleher.

Τα νέα για την προσθήκη του Adrian στην ομάδα του Europa ήρθαν αφού ο Jurgen Klopp επέμεινε ότι η σεζόν του Alisson δεν έχει τελειώσει – αλλά «είναι ένας μυϊκός τραυματισμός». «Δεν θα είναι σύντομο», προειδοποίησε ο Klopp στους δημοσιογράφους την Παρασκευή. «Είναι ένας αρκετά σοβαρός τραυματισμός, αλλά δεν τελείωσε η σεζόν για εκείνον ακόμα».

Ο Alisson έχει ήδη χάσει πέντε αγώνες και είναι βέβαιο ότι θα χάσει τουλάχιστον άλλους πέντε. Υπάρχουν τουλάχιστον 10 ακόμη παιχνίδια στη συνέχεια, με δυνατότητα για περισσότερα εάν οι Reds προκριθούν στο FA Cup και στο Europa League.

Η Liverpool έδωσε δανεικούς τους νεαρούς τερματοφύλακες Marcelo Pitaluga (St Patrick’s Athletic) και Vitezslav Jaros (Sturm Graz) τον Ιανουάριο, οι οποίοι εμφανίστηκαν στον πάγκο έξι φορές συνολικά και οι δύο νωρίτερα στη σεζόν και πιθανότατα θα ήταν μπροστά από τον Adrian στη σειρά αν παρέμεναν.

Στην λίστα της Liverpool για το Europa League και ο Adrian
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com