Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Απόδραση τίτλου με Nunez από το City Ground!

Απόδραση τίτλου με Nunez από το City Ground!

Από τα διπλά που δίνουν τίτλους στο τέλος της σεζόν! Όλα έδειχναν λευκή ισοπαλία στο City Ground, όμως η Liverpool συνέχισε ως το τέλος και σκόραρε στο τελευταίο λεπτό του έξτρα χρόνου με κεφαλιά του Darwin Nunez!

Ο Nunez το μοναδικό τέρμα για τους Reds, οι οποίοι οδηγούν την κούρσα της Premier League και πηγαίνουν ως πρώτοι στην κόντρα με τη Manchester City.

Α’ Ημίχρονο: Με τον Bobby Clark να παίρνει ξανά φανέλα βασικού και τον Joe Gomez σε ρόλο αμυντικού χαφ ξεκίνησαν οι Reds εναντίον της Nottingham Forest.

Αναγνωριστικό ήταν το πρώτο διάστημα του αγώνα, με τη Forest να απειλεί πρώτη στο 15’ με καλό εκτός περιοχής σουτ του Origi, στο οποίο απάντησε ο Diaz δύο λεπτά αργότερα με δικό του που όμως κόντραρε.

Μια ανάσα από το 1-0 έφτασαν στο 23’ οι γηπεδούχοι, όταν ο Elanga βρέθηκε σε θέση τετ α τετ απέναντι από τον Kelleher, με τον Ιρλανδό να αποκρούει με τα πόδια.

Οι Reds μπόρεσαν απαντήσουν στην ευκαιρία, αρχικά με πλασέ του Clark και στη συνέχεια με σουτ του Diaz από πολύ καλή θέση στην περιοχή, αλλά ο Murillo πρόλαβε στη δεύτερη προσπάθεια και δεν βρήκαν το γκολ.

Β’ Ημίχρονο: Καλύτερα μπήκε η ομάδα του Klopp στο δεύτερο μέρος και θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στο 50ο λεπτό, όταν ο Robertson πλάσαρε από εξαιρετική θέση και ο Omobamidele πρόλαβε να την απομακρύνει πριν περάσει η μπάλα τη γραμμή.

Οι πρώτες αλλαγές από πλευράς Liverpool έγιναν με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, όταν οι Nunez και Endo πέρασαν αντί των Clark και Robertson, με τον Joe Gomez να συνεχίζει ως αριστερό μπακ.

Ο Nunez έκανε αμέσως αισθητή την παρουσία του στο ματς, έχοντας μια πρώτη στιγμή στο 64’, με τη μπάλα να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτυών του Sels.

Στο επόμενο λεπτό η Forest πλησίασε και πάλι στο 1-0 με τον Elanga, όμως αυτή τη φορά το πλασέ του έφυγε ελάχιστα άουτ.

Η λύση για τους Reds θα μπορούσε να είχε έρθει με μια αντεπίθεση στο 70’, όταν ο Nunez μοίρασε σωστά στον Gakpo, όμως το τελείωμα του Ολλανδού ήταν απογοητευτικό, ενώ μεγαλύτερη ευκαιρία είχαν στο 75’, όταν ο Diaz έκανε την προσωπική ενέργεια, αλλά αστόχησε.

Στο 76ο λεπτό αντικαταστάθηκε και ο Elliott, από τον Szoboszlai, ενώ στο 80’ ο Kelleher ήταν σταθερός και μπλόκαρε το πλασέ του Hudson-Odoi.

Στη συνέχεια έκλεισαν οι αλλαγές από τον Klopp, όταν οι Danns και Τσιμίκας πέρασαν αντί των Gakpo και Bradley, με τον Joe Gomez να αγωνίζεται για τα τελευταία λεπτά ως δεξί μπακ.

Τεράστια ευκαιρία έχασε η Liverpool για να να σκοράρει (λίγα λεπτά πριν το κάνει) στο 92’, όταν ο Nunez πήρε την κεφαλιά, έπειτα από κόρνερ του Τσιμίκα, η μπάλα βρήκε στον Murillo και πήγαινε προς τα δίχτυα, αλλά ο Sells μπλόκαρε.

Στη συνέχεια και μετά από αντεπίθεση, η Forest έχασε καλή ευκαιρία με τον Gibbs-White για να ανοίξει το σκορ και όλα έδειχναν πως ο αγώνας βαδίζει προς το 0-0.

Η ομάδα του Klopp ωστόσο δεν τα παράτησε και μετά από νέο κόρνερ που κέρδισε και σουτ του Τσιμίκα, ο Mac Allister γέμισε για μια τελευταία φορά, για να πεταχτεί ο Nunez και με κεφαλιά να σκοράρει στο 9ο λεπτό των καθυστερήσεων, χαρίζοντας το πολύτιμο τρίποντο στους Reds!

Liverpool: Kelleher; Bradley (Τσιμίκας 84′), Konate, Van Dijk, Robertson (Endo 60′); Gomez, Mac Allister, Clark (Nunez 60′); Elliott (Szoboszlai 76′), Diaz, Gakpo (Danns 84′)

Πάγκος: Adrian, Quansah, McConnell, Koumas

Επόμενος αγώνας για τους Reds την Πέμπτη στην έδρα της Sparta Prague.

Τεράστιο διπλό για τη Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com