Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Forest, Salah και επιστροφές

Ο Klopp για Forest, Salah και επιστροφές

Ο Jürgen Klopp μίλησε στη συνέντευξη τύπου ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τη Nottingham Forest στο City Ground.

Ο Γερμανός τεχνικός πρώτα μίλησε για τις επιστροφές που θα έχει η ομάδα:

“ Ο Darwin και ο Dom (Szoboszlai) προπονήθηκαν χθες με την ομάδα. Θα δούμε πώς θα αντιδράσουν. ”

“ Ο Wataru και ο Robbo δεν το έκαναν, αλλά υπάρχει ένα σχέδιο στο οποίο εντάσσονται σήμερα. Ο Ibou δεν έχει τίποτα, ήταν ένα μοίρασμα χρόνου. Ο Lucho είναι καλά. Ο Macca είναι μια χαρά. ”

“ Ένα μικρό πρόβλημα για το οποίο δεν γνωρίζαμε ήταν ότι ο Macca ήταν άρρωστος για μιάμιση μέρα, ο Robbo το ίδιο πράγμα, ελπίζω να μην έχει εξαπλωθεί στην ομάδα. ”

Για τη διαχείριση που χρειάζονται οι νέοι είπε:

“ Δεν αισθάνομαι [πρέπει να προστατεύσω τα νεαρά αγόρια] το ξέρω. Θα ήθελα να φάω τα λόγια μου από την Τετάρτη… αυτό που θα μπορούσε να ενοχλήσει μια νεαρή καριέρα είναι αυτό που κάνουν οι άνθρωποι, δεν μπορείς να ζήσεις στον πλανήτη αν δεν βλέπεις ποιος είναι ξεχωριστός, αλλά τώρα έχει να κάνει το πως το αντιμετωπίζουν. Δεν νομίζω ότι χρειαζόταν να το αναφέρω αλλά το έκανα, οπότε φταίω εγώ. ”

“ Η χαρά, η περηφάνια μετά το παιχνίδι της Τετάρτης, ήταν υπέροχη και το να βλέπεις πώς το αντιμετωπίζουν τα αγόρια, ήταν ένα επίτευγμα της ομάδας. Χρειαζόμασταν να καθοδηγηθούν, αυτή η εμπειρία μαζί τους και όλοι το ξέρουν αυτό. ”

“ Έδωσα συγχαρητήρια στους μεγάλους παίκτες μετά το παιχνίδι και πώς αντιμετώπισαν την κατάσταση. Πραγματικά απολάμβαναν να έχουν [τους νέους] κοντά και τι μπορούν να μας δώσουν. Αυτό ήταν υπέροχο. Συνήθως το κάνουμε αυτό όταν κερδίζουμε ένα τρόπαιο, αλλά το κάναμε καθημερινά με το πλήρες προσωπικό της Ακαδημίας, ήθελα πολύ να το νιώσουν όλοι. Ο ρόλος που έπαιξαν σε όλη την ιστορία, ήταν πραγματικά εξαιρετικός. Τώρα όμως παίζουμε με τη Forest και πρέπει να βρούμε λύσεις. ”

Για τη Forest και την αναμέτρηση:

“ Η Forest έκανε κάποιες αλλαγές από το τελευταίο παιχνίδι, οπότε ξέρουμε περίπου ποιον να περιμένουμε και εκτός από αυτό αυτή τη στιγμή έχουμε τη δική μας προετοιμασία, ναι, αλλά κοιτάμε τον αντίπαλο και είναι ξεκάθαρο ότι είναι πραγματικό καθήκον να μάθουμε πώς μπορούμε να παραταχθούν με όλα τα παιχνίδια που παίχτηκαν. ”

“ Έτσι είναι πάντα για εμάς πριν από τους αγώνες γιατί απαιτούμε διαφορετικά πράγματα αλλά αυτή τη φορά λίγο περισσότερα από άλλους. Έπαιξαν με Newcastle, United, Villa…δεν ήταν εύκολο για αυτές τις ομάδες [στην έδρα της Forest] με την απειλή αντεπιθέσεων που έχουν. Η προστασία της άμυνας είναι τεράστια για εμάς. Πρέπει να ελέγξουμε και αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού. Θέλουμε να παίξουμε το παιχνίδι μας και περιμένουμε μια υπέροχη ατμόσφαιρα, σίγουρα.” Πρόσθεσε ο Klopp.

Για τη σημασία ενός διπλού στο City Ground: 

“ Τα αποτελέσματα τώρα ήταν απίστευτα σημαντικά, αλλά δεν θα έλεγα ότι ήταν απάντηση στο αποτέλεσμα με την Arsenal. Η Arsenal ήταν καλή, δεν ήμασταν όσο καλοί θα μπορούσαμε, αυτό μπορεί να συμβεί. Εάν μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου μόνο κερδίζοντας όλα τα παιχνίδια σου, τότε αυτό είναι δύσκολο. ”

“ Πρέπει να χρησιμοποιείς τα λιγότερο καλά πράγματα, όσο και τα καλά πράγματα. Ποτέ δεν χρησιμοποιήσαμε αυτήν την [απώλεια] και είπαμε «πρέπει να δείξουμε ότι δεν είμαστε τόσο κακοί όσο εκείνη τη νύχτα». Μετά ήταν ο αγώνας με την Brentford, ξέραμε ότι η κατάσταση έγινε πιο δύσκολη [λόγω τραυματισμών]. Βρήκαμε λύση για τη Luton, βρήκαμε τον τρόπο, την κερδίσαμε εντυπωσιακά και το ίδιο έγινε και με τον τελικό, με τη Southampton το ίδιο θα προσπαθήσουμε και στο Nottingham. ”

“ Είμαστε μόνο έναν βαθμό πάνω από τη Man City και δύο μπροστά από την Arsenal, αλλά οι 60 βαθμοί είναι μια δήλωση για αυτό το επίπεδο. Αλλά αν μείνουμε εκεί και μάλλον δεν θα βγούμε Champions League, οπότε πάμε. Πριν από δύο χρόνια είχαμε πιο δυνατή κατάσταση στην ομάδα [λόγω τραυματισμών] μπορούσαμε να κάνουμε αλλαγές σε κάθε διοργάνωση. ”

“ Δεν μπορείς πραγματικά να συγκρίνεις, αλλά αυτό που μας έδειξε μπορούμε να παλέψουμε για τα πάντα. ”

Όσο για την κατάσταση του Mo Salah πρόσθεσε:

“ Δεν νομίζω ότι ο Mo είναι πολύ μακριά, αλλά δεν θα είναι στο γήπεδο αύριο και από εκεί και πέρα θα δούμε πως θα πάει. Είναι μέρα με τη μέρα, ο Mo ίσως την επόμενη εβδομάδα είναι πιο κοντά, είναι στο δρόμο της επιστροφής, σίγουρα. Δεν θα παίξει όμως αύριο. ”

Αν σκέφτεται το quadruple:

“ Μέχρι να με ρωτήσουν για τέσσερα τρόπαια, δεν το σκεφτόμαστε ούτε δευτερόλεπτο. Δεν είναι σημαντικό, προσπαθούμε να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι. Το παίρνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Δεν είναι μια φράση που αρέσει πάρα πολύ στους δημοσιογράφους, αλλά δεν μπορούμε να το κάνουμε διαφορετικά. ”

Με Darwin Nunez στο City Ground.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com