Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – Southampton (preview)

Liverpool – Southampton (preview)

Η Liverpool υποδέχεται στο Anfield τη Southampton το βράδυ της Τετάρτης στις 22:00 ώρα Ελλάδος για τον πέμπτο γύρο του FA Cup.

Οι Reds είναι προφανώς εξουθενωμένοι από την κατάκτηση του Carabao Cup την Κυριακή και τον τελικό με τη Chelsea, αλλά θέλουν να βρεθούν στα προημιτελικά του Κυπέλλου για πρώτη φορά μετά το 2022.

Η Southampton από την άλλη έρχεται στο Anfield, για να εκμεταλλευτεί τα προβλήματα και την κούραση των Reds και να κάνει την έκπληξη, παίρνοντας εκείνη την πρόκριση.

Οι Saints δεν διανύουν την καλύτερη τους περίοδο, από πλευράς αποτελεσμάτων, καθώς προέρχεται από ήττες κόντρα σε Milwall και Hull, όμως παραμένει στην 4η θέση της Championship και σε τροχιά για τα playoffs ανόδου.

Όσο αφορά την ενδεκάδα της Liverpool, οι πολλές αλλαγές είναι μονόδρομος από τον Klopp, αλλά και η χρησιμοποίηση νεαρών παικτών, όπως έγινε στο Wembley.

Φαβορί για το αρχικό σχήμα είναι οι Kelleher, Quansah, Konate, Gomez και Τσιμίκας για την αμυντική γραμμή. Στο κέντρο θα μπορούσαμε να δούμε τους Clark, McConnell και Elliott και πιο μπροστά ενδεχομένως τους Bradley, Danns και Gakpo.

Ντεμπούτο ως αλλαγή αναμένεται να κάνει ο 16χρονος, Trey Nyoni.

Επιστροφή πολύ δύσκολα θα υπάρξει, ενώ εκτός θα μείνει και ο Ryan Gravenberch, μετά τον τραυματισμό του την Κυριακή, με τον Wataru Endo να είναι επίσης εξαιρετικά αμφίβολος.

Οι απουσίες των Alisson, Jota, Bajcetic, Thiago, Jones, Matip, Alexander-Arnold, Jones, Salah, Szoboszlai και Nunez εξακολουθούν να ισχύουν.

Η Southampton έρχεται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα στο Anfield.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Craig Pawson.

Κόντρα στη Southampton για το FA Cup, οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com