Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Virgil: «Είμαι περήφανος για την ομάδα μας»

Virgil: «Είμαι περήφανος για την ομάδα μας»

Το πρώτο του τρόπαιο ως αρχηγός της Liverpool πανηγύρισε το απόγευμα της Κυριακής στο Wembley, ο Virgil van Dijk, βοηθώντας την ομάδα του, με δικό του τέρμα στην παράταση να κερδίσει με σκορ 1-0 την Chelsea του Pochettino.

Ο Ολλανδός ογκόλιθος ανακηρύχθηκε πολυτιμότερος της αναμέτρησης, έχοντας στείλει δύο φορές τη μπάλα στα δίχτυα, με το πρώτο να ακυρώνεται από τον Kavanagh και το VAR.

Από το Sky Sports, ρωτήθηκε τι σημαίνει για εκείνον η νίκη στον τελικό του Carabao Cup:

“ Τόσα πολλά. Όλα τα νεαρά αγόρια στο γήπεδο, αν δείτε την παράταση, είναι απίστευτο. Είμαι τόσο περήφανος για την ομάδα. ”

“ Ένα έντονο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, είχαν ευκαιρίες, είχαμε ευκαιρίες και [είναι] καταπληκτικό. Πρώτο τρόπαιο ως αρχηγός της Liverpool – είναι όλα για τους οπαδούς, οπότε ας το απολαύσουμε. ”

“ Πρέπει να απολαμβάνεις πάντα τις καλές στιγμές και αυτή είναι σίγουρα μία από αυτές. Δεν θα πάρουμε ποτέ αυτά τα πράγματα ως δεδομένα, είμαστε πολύ, πολύ ευλογημένοι και βλέπετε και σήμερα ότι θα μπορούσε να ήταν αλλιώς, θα μπορούσαμε να χάσουμε. ”

“ Αλλά δεν το κάναμε, κάναμε τη δουλειά, ακόμα και με όλα τα προβλήματα που είχαμε πριν το παιχνίδι και κατά τη διάρκεια του αγώνα – και ναι, είμαι τόσο περήφανος. Είμαι πάντα περήφανος που είμαι μέρος αυτού του συλλόγου, αλλά ιδιαίτερα περήφανος για τα αγόρια. Όλοι έπαιξαν τον ρόλο τους, οπότε είναι όλα τα εύσημα στην ομάδα ”

Ο Virgil van Dijk με το τρόπαιο στα χέρια του.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com