Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Υπόθεση ενός ημιχρόνου!

Υπόθεση ενός ημιχρόνου!

Μεγάλη ανατροπή και ξανά +4 για τη Liverpool! Οι Reds αγωνίστηκαν με πολλές απουσίες, έμειναν πίσω στο σκορ νωρίς, όμως πραγματοποίησαν ένα εξαιρετικό δεύτερο μέρος, επικρατώντας τελικά με 4-1 της Luton Town στο Anfield για την Premier League.

Έδειξε χαρακτήρα στο δεύτερο η ομάδα του Klopp και απέδειξε ξανά πως θα διεκδικήσει ως το τέλος τον τίτλο.

Σκόρερ για τους Reds οι Virgil van Dijk, Cody Gakpo, Luis Diaz και Harvey Elliott.

Α’ Ημίχρονο: Με αναγκαστικές αλλαγές και τους Diaz, Elliott και Gakpo στην επίθεση ξεκίνησαν οι Reds εναντίον της Luton.

Οι Reds μπήκαν πολύ καλά στο ματς, αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν πρώτοι το γκολ, παρότι και μόλις στο 5’ πλησίασαν σε αυτό με καλό αριστερό σουτ του Diaz, ενώ το γυριστό του Gakpo στο 10’ κατέληξε στον Kaminki.

Οι Hatters στο 13’ με την πρώτη τους καλή ευκαιρία πήραν κεφάλι στο σκορ, όταν ο Ogbene έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα, έπειτα από το πρώτο σουτ του Chong και την ασταθή απόκρουση του Kelleher.

Άμεση αντίδραση από τους Reds μετά το 0-1 δεν υπήρξε, καθώς χρειάστηκε να φτάσει ο αγώνας στο 30’ για να ανεβάσουν στροφές και να κάνει τελική στην εστία ο Diaz, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 31’ έφτασε κοντά στο 1-1, με προβολή, έπειτα από μπαλιά του Endo και στο 34’ με εκτός περιοχής σουτ.

Ένα κακό πρώτο μέρος από τους Reds, που ήταν επηρεασμένοι από τις πολλές αλλαγές και δεν μπόρεσαν να βρουν πραγματικό ρυθμό.

Β’ Ημίχρονο: Δυνατά μπήκαν και στην επανάληψη οι Reds, έχοντας την πρώτη τους στιγμή στο 50’ με τον Diaz, ενώ στο 51’ Madley και VAR έκλεισαν τα μάτια σε καθαρό χέρι του Mpanzu, έπειτα από νέα προσπάθεια του Κολομβιανού.

Η εικόνα του αγώνα είχε όμως αλλάξει, με τη Liverpool να φτάνει ξανά κοντά στο γκολ στο 55’ με καλό σουτ του Gakpo, το οποίο απομακρύνθηκε σε κόρνερ.

Το κόρνερ εκτέλεσε ο Mac Allister, βρίσκοντας τον van Dijk, για να ισοφαρίσει με δυνατή κεφαλιά ο αρχηγός!

Οι Reds συνέχισαν με την ίδια ένταση και ένα τρίλεπτο αργότερα γύρισαν τούμπα το ματς, όταν ο Bradley σέντραρε και ο Gakpo με νέα κεφαλιά διαμόρφωσε το 2-1 στο 59ο λεπτό!

Αμέσως μετά την ανατροπή, η ομάδα του Klopp πλησίασε πολύ και στο 3-1, αρχικά με σουτ του Gakpo και αμέσως μετά με νέα κεφαλιά του van Dijk, με τον Kaminski ωστόσο να αποκρούει και στις 2 περιπτώσεις.

Στο 67’ ο Robertson πήρε τη θέση του πολύ καλού, Bradley, ο οποίος αναμένεται να ξεκινήσει την Κυριακή.

Οι Reds συνέχισαν να ψάχνουν ένα ακόμη γκολ, για να κλειδώσουν τη νίκη και το βρήκαν στο 71’, όταν έκλεψαν τη μπάλα, για να πατήσει περιοχή ο Diaz και να σκοράρει, έχοντας προσποιηθεί και στείλει τη μπάλα στη κλειστή γωνία του Kaminski.

Ο keeper της Luton απέκρουσε στη συνέχεια και το σουτ του Elliott, με τους φιλοξενούμενους να μην έχουν κάποια αντίδραση μετά το 3-1.

Στο τελευταίο μέρος του αγώνα πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο οι Clark, McConnell και Danns, με τον τελευταίο να έχει συμμετοχή στο τέταρτο γκολ, όταν και έβγαλε την κάθετη στον Gakpo, πριν στρωθεί η μπάλα στον Elliott, έπειτα από παρέμβαση της άμυνας, για να σημειώσει εκείνος με πλασέ το 4-1.

Liverpool: Kelleher; Bradley (Robertson 67′), Quansah, Van Dijk, Gomez; Endo, Mac Allister (McConnell 88′), Gravenberch (Clark 78′); Elliott, Diaz (Danns 88′), Gakpo

Πάγκος: Adrian, Konate, Τσιμίκας, Nyoni, Gordon

Luton: Kaminski; Mengi, Osho, Bell; Ogbene, Lokonga (Mpanzu 46′), Barkley, Doughty (Kabore 74′); Morris, Chong (Clark 63′); Woodrow (Townsend 58′)

Επόμενος αγώνας για τους Reds την Κυριακή κόντρα στη Chelsea για τον τελικό του Carabao Cup.

Ο Virgil van Dijk αμέσως μετά την ισοφάριση.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com