Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ποια παιχνίδια των Reds μπορεί να χάσει ο Jota λόγω τραυματισμού

Ποια παιχνίδια των Reds μπορεί να χάσει ο Jota λόγω τραυματισμού

Με τον Diogo Jota να αναμένεται να λείπει δύο μήνες από τη δράση λόγω τραυματισμού στους συνδέσμους του γόνατου, η Liverpool θα μπορούσε να μείνει χωρίς το νούμερο 20 της για περίπου 15 αγώνες.

Ο Jota αντιμετωπίζει μια μακροχρόνια περίοδο μετά από ένα δυσάρεστο χτύπημα στο γόνατό του κατά τη νίκη του Σαββάτου με 4-1 στο Brentford, με πηγές στην Πορτογαλία να υποθέτουν μια δίμηνη απουσία. Ενώ ο τραυματισμός που θα τον έθετε ως το τέλος της σεζόν έχει αποκλειστεί, η Record ισχυρίζεται ότι η βλάβη στον σύνδεσμο του θα αποκλείσει το Νο. 20 για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η Liverpool περιμένει τα αποτελέσματα μιας περαιτέρω εξέτασης αυτή την εβδομάδα πριν γίνει οποιαδήποτε τελική διάγνωση, αλλά ο Jurgen Klopp είναι πλέον αναγκασμένος να σχεδιάζει για μήνες χωρίς τον επιθετικό του να σκοράρει ελεύθερα.

Αν ο Jota μείνει εκτός για δύο μήνες, αυτά είναι τα παιχνίδια που θα μπορούσε να χάσει:

1) Luton (Εντός) – Premier League – 21 Φεβρουαρίου
2) Chelsea ???? – Carabao Cup Final – 25 Φεβρουαρίου
3) Southampton (Εντός) – FA Cup 5th Round – 28 Φεβρουαρίου
4) Nottingham Forest (Εκτός) – Premier League – 2 Μαρτίου
5) TBC (Εκτός) – Europa League γύρος των 16– 7 Μαρτίου
6) Man City (Εντός) – Premier League – 10 Μαρτίου
7) TBC (Εντός) – Europa League Last 16 – 14 Μαρτίου
???? Everton (Εκτός) – Premier League – 17 Μαρτίου
9) Brighton (Εντός) – Premier League – 31 Μαρτίου
10) Sheffield United (Εκτός) – Premier League – 3 Απριλιου
11) Man United (Εκτός) – Premier League – 6 Απριλίου
12) Europa League προημιτελικός πρώτο παιχνίδι
13) Crystal Palace (Εντός) – Premier League – 13 Απριλιου
14) Europa League προημιτελικός 2ο παιχνίδι
15) Fulham (Εκτός) – Premier League – 20 Απριλίου

Αυτή είναι η λίστα αγώνων που θα μπορούσε να είναι ακόμη πιο περίπλοκη εάν η Liverpool προχωρήσει στους επόμενους γύρους του Κυπέλλου Αγγλίας. Οι προημιτελικοί είναι προγραμματισμένοι για τις 16/17 Μαρτίου, κάτι που θα απαιτούσε τη μετακίνηση του ντέρμπι του Merseyside, ενώ ένας ημιτελικός θα διεξαχθεί στις 20/21 Απριλίου, όταν οι Reds πρόκειται να ταξιδέψουν στο Λονδίνο για να αντιμετωπίσουν την Fulham.

Εάν ο Jota μείνει εκτός για δύο μήνες, μια πιθανή επιστροφή θα μπορούσε να οριστεί για το Σαββατοκύριακο εκείνης της σύγκρουσης με την Fulham, αν και η Liverpool θα είναι προσεκτική σχετικά με την ανάρρωσή του.

Υπάρχουν μόνο τέσσερις αγώνες της Premier League μετά το ταξίδι στο Craven Cottage, West Ham (Εκτός), Tottenham Hotspur (Εντός), Aston Villa (Εκτός) και Wolves (Εντός) – μαζί με τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας και τους ημιτελικούς και τον τελικό του το Europa League.

Αν και ο Jota μπορεί να μην αναμένεται να παίξει μεγάλο ρόλο στο «τρέξιμο» της Liverpool, επομένως, θα μπορούσε να έχει ακόμα χρόνο να κάνει αισθητή την επιρροή του σε ένα αποφασιστικό στάδιο της χρονιάς.

Ποια παιχνίδια των Reds μπορεί να χάσει ο Jota λόγω τραυματισμού
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com