Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Konate: «Νομίζω όλοι ξέρουμε πού θα καταλήξει ο Mbappe!»

Konate: «Νομίζω όλοι ξέρουμε πού θα καταλήξει ο Mbappe!»

Η απόφαση του Kylian Mbappe να αποχωρήσει από την Paris Saint-Germain το καλοκαίρι ήταν μακράν η πιο «εμπορική» είδηση των τελευταίων ημερών στο ποδόσφαιρο.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ ενημέρωσε την ιδιοκτησία των «Les Parisiens» ότι πρόκειται να εγκαταλείψει τον σύλλογο το καλοκαίρι, οπότε και εκπνέει το συμβόλαιό του, και οι φήμες για απόκτησή του από τη Real Madrid δεν περίμεναν αυτή την εξέλιξη για να οργιάσουν. Και δικαιολογημένα.

Επίσημα τουλάχιστον το φλερτ μεταξύ της «Βασίλισσας» και του 25χρονου δεν έχει καταλήξει σε…σχέση, γεγονός που τροφοδοτεί τις φήμες για ενδιαφέρον και άλλων συλλόγων για τον παίκτη.

Μαντέψτε ποιος είναι ένας από αυτούς τους συλλόγους!

Την Παρασκευή ο Jurgen Klopp είχε ρωτηθεί για το θέμα από δημοσιογράφο της Independent, αναφέροντας ότι ακόμα και η πλειοψηφία των μεγαλύτερων συλλόγων του κόσμου θα είναι δύσκολο να ικανοποιήσει τους όρους του συμβολαίου και τις οικονομικές απαιτήσεις του Μbappe και των εκπροσώπων του.

Ο Ibrahima Konate, φίλος και συμπαίκτης του Kylian στην εθνική Γαλλίας δέχτηκε την ίδια ερώτηση από το Canal+, για να απαντήσει ως ακολούθως:

«Νομίζεις πραγματικά ότι πρόκειται να έρθει εδώ; Νομίζω ότι όλοι ξέρουμε πού θα πάει!»

Ο Kylian Mbappe στο PSG-Liverpool τον Νοέμβριο του 2018.
Ο Kylian Mbappe στο PSG-Liverpool τον Νοέμβριο του 2018.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com