Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp αποκάλυψε τι ειπώθηκε με τον Toney μετά τη λήξη

Ο Klopp αποκάλυψε τι ειπώθηκε με τον Toney μετά τη λήξη

Την ευκαιρία να μιλήσει με τον Ivan Toney είχε ο Jürgen Klopp, μετά την ολοκλήρωση του χθεσινού εκτός έδρας αγώνα με τη Brentford στο Gtech Community Stadium, με τον προπονητή των Reds να αποκαλύπτει στη συνέντευξη τύπου τι ακριβώς ειπώθηκε με τον επιθετικό.

Συγκεκριμένα ο Γερμανός, ερωτηθείς για το τετ α τετ του με τον Toney, απάντησε:

“ Ήταν περισσότερο σαν να του χαμογελάω. Είναι προφανώς πολύ δυνατός και πολύ δύσκολος αντίπαλος. Χρησιμοποίησα διαφορετική λέξη! Αλλά είναι πραγματικά δύσκολο να παίζεις εναντίον του. Έχω δίκιο [που λέω] ότι είναι οπαδός της Liverpool; Δεν ντρέπεται να το πει αυτό; Τότε μπορώ να το παραδεχτώ κι εγώ. Μιλήσαμε λίγο γι’ αυτό και μου ευχήθηκε καλή τύχη με τον χρόνο μου μετά. Το είπε πολύς κόσμος, το είπαν πολλοί παίκτες, δεν είναι απαραίτητο αλλά είναι ωραίο. Αυτό ήταν, ήταν μια ωραία κουβέντα. ”

“ Συνέβη και με τον [Vitaly] Janelt. Αυτό είναι το περίεργο στο ποδόσφαιρο. Αυτή είναι ίσως μια από τις ωραιότερες ομάδες, προπονητικό επιτελείο, ό,τι μπορείς να αντιμετωπίσεις. ”

“ Παίζεις εναντίον τους [και] θέλεις να τους γκρεμίζεις κάθε πέντε δευτερόλεπτα γιατί είναι απλώς ενοχλητικό. Είναι πραγματικά έτσι γιατί όλα είναι στημένα για να σε κάνουν να φαίνεσαι πραγματικά σαν σκουπίδι. Αλλά γύρω από αυτό είναι ένας πραγματικά σπουδαίος σύλλογος. Μου αρέσουν τα πάντα. Αυτό είναι. ”

Ο Ivan Toney στον αγώνα του Σαββάτου.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com