Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Conor Bradley: «Θέλω απλά να συνεχίσω από εκεί που σταμάτησα»

Conor Bradley: «Θέλω απλά να συνεχίσω από εκεί που σταμάτησα»

ΚΕΡΔΙΣΤΕ 1 ταξίδι στο Liverpool για παιχνίδι της Ομάδας μας!

Ο Conor Bradley ανυπομονεί να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε μετά την επιστροφή του στον σύλλογο από την άδεια πένθους, με τον δεξιό μπακ να είναι έτοιμος για μια ακόμη ευκαιρία στην ενδεκάδα.

Ο 20χρονος επέστρεψε στο προπονητικό κέντρο AXA την Τρίτη, μετά από ένα διάστημα απουσίας από τον σύλλογο για να θρηνήσει τον τραγικό θάνατο του πατέρα του.

Ο Bradley είχε πραγματοποίηση το καλύτερο παιχνίδι της καριέρας του κόντρα στην Chelsea, λίγες ημέρες πριν επιστρέψει στη Βόρεια Ιρλανδία, από όπου δεν υπήρξε βιασύνη από τον σύλλογο για την επιστροφή του.

«Το αγόρι παίρνει όσο χρόνο χρειάζεται με την οικογένειά του», επέμεινε ο Klopp. Αλλά τώρα που επέστρεψε στη Liverpool, ο Bradley θέλει να επιστρέψει για να βοηθήσει την ομάδα με όποιον τρόπο μπορεί.

«Θέλω απλώς να συνεχίσω από εκεί που σταμάτησα», δήλωσε στην ιστοσελίδα του συλλόγου. «Θέλω απλώς να συνεχίσω να προσπαθώ να παίζω όσο το δυνατόν καλύτερα για την ομάδα και να τη βοηθάω όσο μπορώ, οπότε ελπίζω ότι θα μπορέσω να συνεχίσω με αυτό το Σάββατο και να δούμε τι θα συμβεί».

Ο Bradley αναμένεται να επανέλθει στην αρχική ενδεκάδα, μετά την είδηση ότι ο Trent Alexander-Arnold θα μείνει εκτός δράσης για αρκετές εβδομάδες από την υποτροπή του τραυματισμού του στο γόνατο. Ο δεξιός μπακ ξεκίνησε πέντε συνεχόμενα παιχνίδια τον Ιανουάριο και οι εμφανίσεις του του χάρισαν τον τίτλο του παίκτη του μήνα, ένα βραβείο που ψηφίστηκε από τους οπαδούς, για το οποίο ο Bradley δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευγνώμων.

«Σας ευχαριστώ, είναι προνόμιο», δήλωσε ο Bradley κατά την παραλαβή του βραβείου. «Προφανώς, ήταν ένας καλός μήνας για μένα, ήταν δύο καλά παιχνίδια και ναι, είμαι πολύ χαρούμενος που το κέρδισα. Όπως είπα, είναι προνόμιο.»

«Σημαίνει κάτι περισσότερο [η ψηφοφορία από τους οπαδούς]. Προφανώς από το παιχνίδι με την Chelsea, το να ακούω το όνομά μου να τραγουδιέται ήταν ίσως η πιο ξεχωριστή στιγμή της ζωής μου, για να είμαι ειλικρινής, επειδή υποστηρίζω τον σύλλογο σε όλη μου τη ζωή. Αλλά ναι, προέρχεται και από τους οπαδούς, πως μπορώ να μην τους ευχαριστήσω αρκετά για την υποστήριξη που μου έχουν δώσει».

«Υπάρχει μόνο ένας Conor Bradley» ακούστηκε στο Anfield στη νίκη επί της Chelsea και αποτέλεσε μια σουρεαλιστική εμπειρία για τον νεαρό Κόκκινο, όπως είναι λογικό!

«Ένιωθα σαν να ήμουν σε όνειρο σε όλο το παιχνίδι», εξήγησε ο απόφοιτος της Ακαδημίας των Reds. «Ήταν αρκετά έντονα ψυχολογικά και ένιωθα ότι τίποτα δεν μπορούσε να πάει στραβά για μένα, οπότε ναι, θέλω να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά τώρα, όμως και ελπίζω να επικεντρωθώ στο επόμενο παιχνίδι και να δω πού θα μας οδηγήσει».

Conor Bradley: «Θέλω απλά να συνεχίσω από εκεί που σταμάτησα»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com