Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αποχώρησε κουτσαίνοντας ο Jota μετά τη νίκη επί της Burnley

Αποχώρησε κουτσαίνοντας ο Jota μετά τη νίκη επί της Burnley

Ο Diogo Jota πονούσε εμφανώς μετά τη νίκη της Liverpool με 3-1 επί της Burnley, με τον Jurgen Klopp να θέλει να μην χάσει άλλον έναν βασικό παίκτη, καθώς οι τραυματισμοί συνεχίζουν να πληθαίνουν.

Ο Jota έχει παίξει και στα 10 παιχνίδια από τότε που επέστρεψε από τον τραυματισμό του στον προσαγωγό τον Δεκέμβριο, ξεκινώντας στα έξι από τα επτά τελευταία και σκοράροντας πέντε φορές στις πέντε τελευταίες του συμμετοχές. Το νούμερο 20 ήταν το κλειδί καθώς η Liverpool συνέχισε χωρίς τον Mohamed Salah ιδιαίτερα στα τελευταία παιχνίδια, όταν ξεκινούσε στα δεξιά σε μια επίθεση πρώτης επιλογής με τους Luis Diaz και Darwin Nunez.

Θα μπορούσε λοιπόν, να αποτελεί ανησυχία το γεγονός ότι ο Jota εντοπίστηκε να κουτσαίνει σε ένα βίντεο behind-the-scenes για την LFCTV αμέσως μετά τη νίκη επί της Burnley το Σάββατο. Κουνώντας το κεφάλι του καθώς επέστρεφε στα αποδυτήρια, ο Jota δεν περπατούσε ελεύθερα μετά από μια πολυπόθητη νίκη στην οποία άνοιξε το σκορ.

Η ομάδα της Liverpool πήρε ρεπό μετά το παιχνίδι με την Burnley, έχοντας μια ολόκληρη εβδομάδα για να προετοιμαστεί για το ταξίδι στην Brentford. Και η ελπίδα θα είναι ότι οι όποιες μικροενοχλήσεις θα ξεπεραστούν τις ημέρες που μεσολαβούν μέχρι τις 17 Φεβρουαρίου – συμπεριλαμβανομένων των όποιων προβλημάτων για τον Jota.

Πριν ο Klopp δώσει τη συνέντευξη Τύπου την ερχόμενη Παρασκευή, υπάρχει λόγος να πιστεύουμε ότι ο Jota θα είναι έτοιμος για το επόμενο ματς. Τα σχόλια του μάνατζερ για την αντοχή του, όταν μιλούσε στις αρχές Φεβρουαρίου, υποδηλώνουν ότι ήταν μια ακόμη μέρα στο γραφείο για τον Πορτογάλο.

«Ο Diogo δέχεται, σε κάθε παιχνίδι, τρελά χτυπήματα», δήλωσε ο Klopp πριν από την ήττα με 3-1 από την Arsenal. «Αν κοιτάξω τις λίστες με τις ιατρικές εκθέσεις που πήρα όλα αυτά τα χρόνια από τότε που ο Diogo είναι εδώ, είναι σε κάθε μία από αυτές. Και όχι ως ‘τραυματίας’, απλά ως ‘έχει μια μελανιά’, ‘έχει ένα χτύπημα’, ‘έχει αυτό’, ‘έχει εκείνο’. Όλα μετά από κάθε παιχνίδι. Οπότε πραγματικά το καταλαβαίνει».

Ενώ η ελπίδα είναι ότι ο Salah (προσαγωγός) και ο Conor Bradley (πένθος) θα επιστρέψουν στις προπονήσεις αυτή την εβδομάδα – ο Ibrahima Konate είναι ελεύθερος να επιστρέψει μετά την αποβολή του – η Liverpool εξακολουθεί να έχει πολλά προβλήματα τραυματισμών.

Ο Trent Alexander-Arnold (γόνατο) και ο Ryan Gravenberch (βουβωνική χώρα) αντιμετώπισαν προβλήματα πριν και κατά τη διάρκεια της νίκης του Σαββάτου, ενώ ο Dominik Szoboszlai (προσαγωγός) θα μπορούσε να παραμείνει εκτός δράσης. Ο Thiago (ποδοκνημική) αντιμετωπίζει μια αβέβαιη απουσία, ενώ οι Joel Matip (χιαστός), Stefan Bajcetic (αυξανόμενοι πόνοι) και Ben Doak (μεσοσπονδύλιος σύνδεσμος) είναι εκτός με μακροχρόνιους τραυματισμούς. Ο Alisson και ο Joe Gomez απουσίασαν το Σαββατοκύριακο λόγω ασθένειας, αλλά θα επιστρέψουν στο Brentford.

Αποχώρησε κουτσαίνοντας ο Jota μετά τη νίκη επί της Burnley
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com