Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επιστρέφει στις προπονήσεις των Reds ο Wataru Endo

Επιστρέφει στις προπονήσεις των Reds ο Wataru Endo

Ο Wataru Endo επέστρεψε στο προπονητικό κέντρο της Liverpool τη Δευτέρα, μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής Ιαπωνίας από το Κύπελλο Ασίας.

Η πορεία των Μπλε Σαμουράι τελείωσε σε δραματικές συνθήκες το Σάββατο, με ένα πέναλτι στο 96ο λεπτό που τους καταδίκασε στην ήττα 2-1 από το Ιράν στον προημιτελικό. Αλλά δεν θα υπάρχει ξεκούραση για τον Endo, ο οποίος επέστρεψε αμέσως στη Liverpool μετά τις διεθνείς του υποχρεώσεις.

Η φυσική κατάσταση του 30χρονου θα αξιολογηθεί μετά την αναφορά και θα επιστρέψει στην πλήρη προπόνηση μαζί με τους συμπαίκτες του αργότερα αυτή την εβδομάδα σε περίπτωση που δεν αποκαλυφθούν προβλήματα.

Εάν ισχύει αυτό, ο Endo θα διεκδικήσει τη θέση του στην ομάδα με την Burnley. για τον αγώνα της Premier league αυτό το Σαββατοκύριακο στο Anfield. Ο Endo εμφανίστηκε για τελευταία φορά για τους Reds όταν κέρδισαν τη Newcastle με 4-2 εντός έδρας την Πρωτοχρονιά.

Η συμμετοχή του στο Κύπελλο Ασίας τερμάτισε μια σειρά από οκτώ συνεχόμενες συμμετοχές σε αρχικό σχήμα των Κόκκινων, στις οποίες αναπλήρωσε εντυπωσιακά τον τραυματία Alexis Mac Allister. Ο Αργεντινός είναι πλέον σε πλήρη φυσική κατάσταση και έχει κάνει δικό του τον ρόλο της μεσαίας γραμμής απουσία συναδέλφου του.

Ωστόσο, ο Jurgen Klopp είναι βέβαιο ότι θα καλωσορίσει μια ώθηση στις επιλογές του σε αυτή τη θέση, καθώς η Liverpool συνεχίζει να ανταγωνίζεται σε τέσσερα μέτωπα.

Επιστρέφει στις προπονήσεις των Reds ο Wataru Endo
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com