Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Συνεχίζονται οι εργασίες στην Anfield Rd εν όψει Burnley

Συνεχίζονται οι εργασίες στην Anfield Rd εν όψει Burnley

Η Liverpool συνεχίζει να εργάζεται με εντατικούς ρυθμούς για την ολοκλήρωση της νέας εξέδρας του Anfield Rd εν όψει του παιχνιδιού με την Burnley.

Το επόμενο μέρος του προγραμματισμένου σταδιακού ανοίγματος του φιλόδοξου έργου, αναμένεται να δει περισσότερους οπαδούς να υποδέχονται στο Anfield για τον επερχόμενο αγώνα της Premier League με την Burnley στις 10 Φεβρουαρίου.

Αυτό, ωστόσο, θα εξαρτηθεί από περαιτέρω εσωτερικές δοκιμές συνθηκών έκτακτης ανάγκης, που διαχειρίζονται σε συνεργασία με το Δημοτικό Συμβούλιο του Liverpool, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν αργότερα αυτή την εβδομάδα.

Το διευρυμένο άνω διάζωμα της νέας εξέδρας Anfield Road Stand άνοιξε για πρώτη φορά για την επίσκεψη της Manchester United τον Δεκέμβριο, όταν περισσότεροι από 57.000 οπαδοί καλωσορίστηκαν στο Anfield, το μεγαλύτερο πλήθος των τελευταίων 50 ετών.

Οι εργασίες συνεχίστηκαν, μεταξύ μιας πολυάσχολης εορταστικής ποδοσφαιρικής περιόδου και μιας σειράς εγχώριων αγώνων κυπέλλου εντός έδρας τον Ιανουάριο, με εξαιρετική πρόοδο προς την επίτευξη της πλήρους χωρητικότητας των 61.000 θέσεων. Αυτό κατέστη δυνατό χάρη στη σκληρή δουλειά, την αφοσίωση και τη δέσμευση όλων των εμπλεκομένων.

Πλήρεις λεπτομέρειες σχετικά με τις περαιτέρω πωλήσεις εισιτηρίων για τα υπόλοιπα εντός έδρας παιχνίδια της Premier League, θα δημοσιευθούν σύντομα. Αυτά τα υπόλοιπα εισιτήρια θα πωλούνται ανά αγώνα. Για άλλη μια φορά, η Διοίκηση της Liverpool ευχαρίστησε τους οπαδούς για τη συνεχή υπομονή και κατανόησή τους.

Συνεχίζονται οι εργασίες στην Anfield Rd εν όψει Burnley
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com