Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Theo Epstein νέος σύμβουλος της FSG

Ο Theo Epstein νέος σύμβουλος της FSG

Σε μια σημαντική κίνηση, άμεσα σχετιζόμενη με τη Liverpool, προχώρησε η FSG, καθώς προσέλαβε τον Theo Epstein ως ανώτερο σύμβουλο της.

Πρόκειται για μια μεγάλη προσωπικότητα στον χώρο του Baseball και θεωρείται ως το άτομο που έφερε τον πρώτο τίτλο στους Boston Red Sox και στους Chicago Cubs έπειτα από περίπου 100 χρόνια το 2004 και το 2016 αντίστοιχα.

Το Sports Illustrated τον έχει ονομάσει ως τον καλύτερο general manager της δεκαετίας στο MLB, ενώ οι διακρίσεις του δεν σταματούν εκεί, αφού σύμφωνα με το περιοδικό, Times αποτελεί έναν εκ των 100 ανθρώπων με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο.

Μετά τη συμφωνία του με την FSG, η πρώτη του αρμοδιότητα θα είναι σύμφωνα με την Athletic, η εύρεση του αντικαταστάτη του Jürgen Klopp, με τον Xabi Alonso να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, αλλά παράλληλα να εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις.

Η δράση του Epstein ασφαλώς δεν θα περιοριστεί μόνο στη Liverpool, όμως θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιες θα είναι οι επιλογές του στον χώρο του ποδοσφαίρου, στον οποίο δεν έχει εργαστεί ξανά.

Από τη πλευρά του, για τη συνεργασία με την FSG δήλωσε:

“ Είναι μεγάλη τιμή, είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος για αυτό… Είναι απλώς συναρπαστικό να γίνομαι μέλος μιας πρωτοποριακής εταιρείας σε πολλά αθλήματα, κάνοντας τόσα πολλά καινοτόμα πράγματα στον αθλητισμό αυτές τις μέρες, είναι τέλειο, έψαχνα για ένα μονοπάτι προς την ιδιοκτησία. ”

Μέλος της FSG, ο Theo Epstein.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com