Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πρώτη, ανώτερη και καλύτερη!

Πρώτη, ανώτερη και καλύτερη!

Η Liverpool έκανε πιθανότατα την καλύτερη της φετινή εμφάνιση και διέλυσε την Chelsea με 4-1 στο Anfield, για να διατηρηθεί στην πρώτη θέση της Premier League και στο +5 από τις ομάδες που ακολουθούν.

Οι Reds ήταν ανώτεροι από την αρχή ως το τέλος του αγώνα, με τον Conor Bradley να ξεχωρίζει με την απίστευτη του εμφάνιση, σκοράροντας παράλληλα το πρώτο του γκολ με τα Κόκκινα.

Δίχτυα για τους Reds βρήκαν οι Diogo Jota, Conor Bradley, Dom Szoboszlai και Luis Diaz, ενώ ο Darwin Nunez ήταν ο μεγάλος άτυχος με 4 δοκάρι, εκ των οποίων ένα από το σημείο του πέναλτι.

Α’ Ημίχρονο: Με τους Szoboszlai και Mac Allister να επιστρέφουν στο αρχικό σχήμα και τον Diogo Jota να προτιμάται για την επιθετική γραμμή ξεκίνησαν οι Reds.

Με καλό ρυθμό ξεκίνησε η αναμέτρηση, με τους Reds να απειλούν στα πρώτα δέκα λεπτά σε 2 περιπτώσεις, με καλά σουτ του Darwin Nunez, το δεύτερο εκ των οποίων κατέληξε στο δοκάρι.

Στο 18ο λεπτό ήρθε η μεγάλη ευκαιρία πριν το γκολ για τη Liverpool, όταν και πάλι σούταρε ο Nunez, ο Petrovic βρήκε τη μπάλα και αυτή κατέληξε δοκάρι και έπειτα κόρνερ.

Η ομάδα του Klopp συνέχισε όμως να ψάχνει το γκολ και το βρήκε στο 23’, όταν ο Bradley έκλεψε τη μπάλα και μοίρασε για τον Jota, εκείνος έμεινε όρθιος παρά τα μαρκαρίσματα, πάτησε περιοχή και εκτέλεσε σωστά για το 1-0!

Στο 31ο λεπτό οι γηπεδούχοι πλησίασαν και στο 2-0, όταν ο Petrovic απέκρουσε το πλασέ του Jones και στη συνέχεια το γυριστό του Nunez έφυγε ψηλά.

Φαινόταν πως το 2-0 ήταν θέμα χρόνου να έρθει ήρθε για τους Reds στο 39’, από τον παίκτη που έφτιαξε το 1-0, τον Conor Bradley! Ο Diaz έτρεξε τη μπάλα και άνοιξε προς τον νεαρό στα δεξιά, εκείνος πάτησε περιοχή και με ένα εξαίσιο δεξί σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0!

Η Chelsea συνέχισε να μην υπάρχει στο γήπεδο, η Liverpool πατούσε περιοχή όποτε ήθελε και στο 45ο λεπτό κέρδισε και πέναλτι για πάτημα του Badiashile στον Jota.

Το πέναλτι δεν μετατράπηκε όμως σε γκολ, καθώς ο Nunez το εκτέλεσε και σημάδεψε το αριστερό δοκάρι του Petrovic.

Β’ Ημίχρονο: Η Chelsea στο 50ο λεπτό είχε την ευκαιρία να μπει ξανά στο ματς, όμως ο Mudryk τελείωσε απογοητευτικά τη φάση, έπειτα από γύρισμα του Gusto.

Στην ευκαιρία απάντησαν οι Reds με δύο δικές τους από τους Diaz και Jota, με τον Petrovic να έχει όμως απάντηση

Το σύνολο του Klopp δεν άλλαξε τίποτα στην προσέγγιση του και έψαξε υπομονετικά το τρίτο γκολ, το οποίο και βρήκε στο 65ο λεπτό με την κεφαλιά του Szoboszlai, τον οποίον και βρήκε με σέντρα ακριβείας ο Bradley.

Τρία λεπτά μετά το 3-0 ήρθε η ώρα για τις πρώτες αλλαγές του Klopp, με τον πολυτιμότερο, Bradley να αφήνει τη θέση του στον Alexander-Arnold, ο Szoboszlai στον Elliott, ο Gomez στον Robertson και ο Jota στον Gakpo.

Οι Μπλε του Λονδίνου έκαναν αισθητή την παρουσία τους στο με τη συμπλήρωση 71 λεπτών, όταν ο Nkunku πήρε τη μπάλα εντός περιοχής, κινήθηκε έξυπνα και τελείωσε τη φάση, για να μειώσει σε 3-1.

Στο 75’ οι Reds είχαν τεράστια διπλή ευκαιρία για να πάρουν ξανά προβάδισμα τριών τερμάτων, όταν ο Nunez σημάδεψε και πάλι το δοκάρι, αυτή τη φορά με κεφαλιά και στη συνέχεια ο Petrovic απομάκρυνε με τα πόδια το σουτ του Elliott.

Όπως και πριν το τρίτο γκολ, η Κόκκινη επιμονή παρέμεινε, με τον Nunez να γυρίζει από τα αριστερά προς τη μικρή περιοχή και τον Luis Diaz, για να σπρώξει ο Κολομβιανός με προβολή τη μπάλα στα δίχτυα για το 4-1!

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα πέρασε στο ματς και ο Bobby Clark, ενώ ο Mac Allister μπόρεσε να ολοκληρώσει το ματς παρά ένα πρόβλημα που αποκόμισε στο γόνατο, έπειτα από σύγκρουση.

Liverpool: Alisson; Bradley (Alexander-Arnold 68′), Konate, Van Dijk, Gomez (Robertson 68′); Mac Allister, Szoboszlai (Elliott 68′), Jones (Clark 82′); Jota (Gakpo 68′), Diaz, Nunez

Πάγκος: Kelleher, Quansah, McConnell, Gravenberch

Chelsea: Petrovic; Disasi, Silva, Badiashile, Chilwell (Gusto 46′); Caicedo (Chukwuemeka 66′), Enzo, Gallagher (Nkunku 46′); Madueke (Mudryk 46′), Sterling, Palmer (Casadei 86′)

Επόμενος αγώνας για τους Reds το απόγευμα της Κυριακής στην έδρα της Arsenal.

Μια απίθανη εμφάνιση από τον Conor Bradley!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com