Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Konate: «Θέλουμε να κερδίσουμε τα πάντα για Klopp, εμάς & fans»

Konate: «Θέλουμε να κερδίσουμε τα πάντα για Klopp, εμάς & fans»

Ο Ibrahima Konate παραδέχτηκε ότι ήταν «συγκινητικό» να μάθει για την επικείμενη αποχώρηση του Jurgen Klopp, αλλά είναι σίγουρος ότι η είδηση θα δώσει ώθηση στην ομάδα για μεγάλα πράγματα μέχρι τον Μάιο.

Οι παίκτες της Liverpool ενημερώθηκαν την περασμένη εβδομάδα για την απόφαση του προπονητή να αποχωρήσει από το Anfield στο τέλος της σεζόν, με τον Klopp να χαρακτηρίζει την ανταπόκριση σε αυτή τη συζήτηση «κορυφαία».

Ο Konate αποκάλυψε ότι η ομάδα «αιφνιδιάστηκε» όταν τους το είπαν, αλλά ότι ο ίδιος και οι συνάδελφοί του είναι αποφασισμένοι να «κερδίσουν τα πάντα» για το απερχόμενο αφεντικό τους.

«Φυσικά ήταν πολύ συγκινητικό, γιατί κανείς δεν το περίμενε αυτό από τον προπονητή», δήλωσε ο αμυντικός στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.
«Ο κόσμος δεν το περίμενε αυτό! Όλοι έμειναν έκπληκτοι, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο και το ποδόσφαιρο είναι τρελό. Δεν έχω τα λόγια, δεν ξέρω πώς να εξηγήσω αυτό το συναίσθημα, αλλά σίγουρα ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να δείξουμε στον προπονητή ότι είμαστε μαζί του για το υπόλοιπο της σεζόν. Θέλουμε να κερδίσουμε τα πάντα γι’ αυτόν, για εμάς και για τους φιλάθλους».

Ο Konate αποτελεί βασικό συστατικό της ανάκαμψης της Liverpool, με την ομάδα να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας της Premier League έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση στις τρεις διοργανώσεις κυπέλλου. Είχε κόντρα την τύχη την περιόδο 2022/23, όταν οι Κόκκινοι έμειναν εκτός των θέσεων του Champions League για πρώτη φορά από το 2016 στο τέλος μιας ταραχώδους περιόδου.

Ο Γάλλος πιστεύει ότι οι τελευταίοι μήνες της θητείας του Klopp θα λειτουργήσουν ως επιπλέον κίνητρο για να πετύχει περαιτέρω μεγαλεία πριν τον αποχαιρετήσει.

«Όταν είπε ότι φεύγει, στο μυαλό μου έλεγα: «Τους τελευταίους τέσσερις μήνες, πρέπει τώρα να δώσω τη ζωή μου γι’ αυτόν» συνέχισε.
«Είναι ένα μεγάλο πράγμα για τον σύλλογο και τους οπαδούς, αλλά όπως είπε και ο προπονητής, για το επόμενο παιχνίδι με την Chelsea δεν μπορούμε να το σκεφτόμαστε αυτό και αν οι οπαδοί μπορούν να μας βοηθήσουν να βεβαιωθούμε ότι η Chelsea ξέρει ότι είναι μακριά στο Anfield, αυτό θα είναι σπουδαίο για εμάς».

Konate: «Θέλουμε να κερδίσουμε τα πάντα για Klopp, εμάς & fans»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com