Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έδωσε εξηγήσεις ο Klopp για Caicedo και Bellingham

Έδωσε εξηγήσεις ο Klopp για Caicedo και Bellingham

Ο Jurgen Klopp επικαλέστηκε την αποτυχία του συλλόγου να υπογράψει τον Jude Bellingham το περασμένο καλοκαίρι ως αιτία για τις αιφνιδιαστικές προσπάθειες απόκτησης του Moises Caicedo έναντι αγγλικού ρεκόρ.

Οι Κόκκινοι καθυστέρησαν στις προσπάθειές τους να φέρουν τον Romeo Lavia στο Anfield τον Αύγουστο, πριν γίνει δεκτή μια τολμηρή προσφορά 111 εκατομμυρίων λιρών από την Brighton για τον Caicedo. Ήρθε κάπως από το πουθενά και αιφνιδίασε τους οπαδούς, με ορισμένους μάλιστα να αναρωτιούνται αν χρησιμοποιήθηκε ως τέχνασμα για να αναγκάσει την Chelsea να ξοδέψει τελικά περισσότερα χρήματα για τον Ισημερινό άσσο.

Η ομάδα του Mauricio Pochettino απέκτησε αργότερα τον άνθρωπό της έναντι 115 εκατομμυρίων λιρών, αλλά ο προπονητής της Liverpool ξεκαθάρισε τώρα την απόπειρα «πειρατείας» της συμφωνίας.

«Ενδιαφερθήκαμε για τον Bellingham και συνειδητοποιήσαμε ότι δεν θα συμβεί», εξήγησε ο Klopp, όπως δημοσιεύθηκε στην Independent. «Σε ολόκληρη την αγορά ή τιμές για τα Νο 6 ανέβηκε. Δύο δικοί μας Νο 6 έφυγαν από την ομάδα μας. Η αγορά αναθερμάνθηκε. Σκεφτήκαμε ότι θα μπορούσαμε ίσως να αποκτήσουμε τον Caicedo. Είχαμε ήδη κάνει μια κίνηση με τον Mac Allister.

Έτσι πήγαμε γι’ αυτόν αλλά είχε ήδη μια συναισθηματική συμφωνία με την Chelsea και τον Pochettino. Στη συνέχεια, ο Lavia είχε τους δικούς του λόγους. Οπότε μείναμε εκεί.
Στη συνέχεια βρήκαμε την κορυφαία μας λύση. Αυτό εννοούσα όταν είπα, ‘είμαστε τυχεροί’. Βρήκαμε τον Wataru. Όλη την ώρα στο μυαλό μας είχαμε τον Stefan Bajcetic. Δεν ήταν σαφές εκείνη τη στιγμή ότι ήταν τόσο σοβαρά τραυματισμένος που δεν μπορούσε να παίξει καθόλου. Γνωρίζαμε ήδη ότι ο Macca μπορούσε να παίξει τη θέση. Ο Dom ήταν πάντα στο ραντάρ μου.
Αν ένας από τους στόχους των 100 εκατομμυρίων λιρών είχε πετύχει, δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει άλλος. Έτσι, αυτή η πόρτα ήταν ανοιχτή. Έτσι έγινε. Αυτό εννοούσα όταν είπα ότι είμαστε τόσο τυχεροί. Όλα στο σενάριο ‘αν δεν’ λειτούργησαν».

Η Liverpool παραδέχθηκε «ήττα» στην κούρσα για την απόκτηση του Bellingham τον Απρίλιο, με τον 20χρονο να πρωταγωνιστεί πλέον στη Real Madrid και στη La Liga. Ο Άγγλος έχει σημειώσει 18 γκολ και 8 ασίστ σε 26 εμφανίσεις για τους Ισπανούς σε όλες τις διοργανώσεις μέχρι στιγμής το 2023/24.

Ο Jurgen Klopp αστειεύτηκε κατά τη διάρκεια μιας δοκιμαστικής εκδήλωσης για την νέα Anfield Road End τον περασμένο μήνα, ότι ο σύλλογος ήταν «τυχερός» που απέφυγε τους δύο στόχους του για την αμυντική μεσαία γραμμή που τελικά κατέληξαν στο Stamford Bridge. Ο Lavia ακολούθησε τον Caicedo στην Chelsea, αλλά έχει παίξει μόλις 32 λεπτά ποδοσφαίρου στην Premier League λόγω πολλών προβλημάτων τραυματισμού.

Ο Caicedo έχει επίσης δυσκολευτεί να ανταποκριθεί στην εξωφρενική τιμή του, αλλά έχει γίνει βασικός πυλώνας στη μεσαία γραμμή των Μπλε και θα θέλει να αποδείξει κάτι απέναντι στην ομάδα στην οποία παραλίγο να ενταχθεί το καλοκαίρι.

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στο Anfield το βράδυ της Τετάρτης, με τη νίκη να αποτελεί την ελάχιστη προϋπόθεση για τη Liverpool, καθώς θέλει να κρατήσει τα πρωτιά της στην κορυφή του πίνακα.

Έδωσε εξηγήσεις ο Klopp για Caicedo και Bellingham
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com