Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Virgil: «Είμαι απόλυτα επικεντρωμένος στη Liverpool»

Virgil: «Είμαι απόλυτα επικεντρωμένος στη Liverpool»

Ο Virgil van Dijk με νέες του δηλώσεις έσπευσε να εξηγήσει εκείνες που έκανε μετά τον Κυριακάτικο αγώνα με τη Norwich, κατά τις οποίες είχε αναφερθεί στο ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου του, μετά την αποχώρηση του Klopp.

Ο αρχηγός της ομάδας αρχικά ανέφερε:

“ Επιτρέψτε μου να είμαι σαφής. Είμαι πλήρως αφοσιωμένος στον σύλλογο. Αγαπώ τον σύλλογο και τους φιλάθλους. Η δήλωση έχει αφαιρεθεί πλήρως από το πλαίσιο. ”

“ Μην το μπερδεύετε. Είμαι πλήρως αφοσιωμένος στον σύλλογο και τον λατρεύω. Λατρεύω κάθε δευτερόλεπτο του. Είμαι ο αρχηγός. Θα πάμε για όλα. ”

“ Δεν έχει να κάνει με μένα, δεν είναι για μένα, είναι για εμάς. Τίποτα δεν άλλαξε. Πριν από 5 μέρες δεν μιλούσαμε καν για το συμβόλαιό μου. Είναι ανόητο. Αλλά η εστίασή μου είναι να βεβαιωθώ ότι φέτος είναι μια πολύ ξεχωριστή χρονιά. ”

Τι θα του λείψει από τον Klopp:

“ Εκείνος ως άνθρωπος. Είναι λίγο πατέρας για εμάς. Είναι αυτή η σταθερή φιγούρα τόσα χρόνια. Θα είναι περίεργο, αλλά δεν θέλω να μιλήσω πολύ γιατί είμαστε ακόμα στη σεζόν και συγκεντρωμένοι. ”

“ Τότε θα είναι ώρα για το επόμενο. Στα παρασκήνια ο σύλλογος θα πρέπει να βεβαιωθεί ότι κάνει το σωστό για την ομάδα και θα είμαστε πλήρως αφοσιωμένοι στον σύλλογο σε αυτή την περίπτωση. ”

“ Ο καθένας μας θα αντιδράσει διαφορετικά. Δεν θα νιώθουμε όλοι το ίδιο. Μετά από εκείνη τη συνάντηση ήταν ένα σοκ, αλλά πήγαμε στην προπόνηση. Η ατμόσφαιρα ήταν καλή. Όλοι επικεντρώνονται στο να ολοκληρώσουν τη δουλειά. Μέχρι το τέλος της σεζόν ελπίζουμε να έχουμε τον καλύτερο αποχαιρετισμό. ” Σημείωσε ο Virgil van Dijk.

Προς τους οπαδούς έστειλε το εξής μήνυμα:

“ Χρειαζόμαστε όλους εσάς για να κάνουμε αυτή τη σεζόν επιτυχημένη. Δεν υπάρχει λόγος πανικού. Είμαστε πλήρως επικεντρωμένοι στην επίτευξη επιτυχιών και τροπαίων. Είμαστε όλοι δεσμευμένοι. Αυτό δεν αλλάζει. Ας την κάνουμε την καλύτερη σεζόν που μπορεί να είναι. ”

Virgil van Dijk και Jürgen Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com