Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η δήλωση της FSG για την αποχώρηση του Klopp

Η δήλωση της FSG για την αποχώρηση του Klopp

Μέσω του Mike Gordon, η FSG έκανε την πρώτη της δήλωση σχετικά με την αποχώρηση του Jürgen Klopp από τον σύλλογο, η οποία έγινε γνωστή σήμερα.

Η διοίκηση του συλλόγου εξέφρασε την εκτίμηση της προς το πρόσωπο του Γερμανού τεχνικού, τονίζοντας πως είναι πλέον να αλλάξει σελίδα.

Συγκεκριμένα, ο Gordon αναφέρει στη δήλωση του:

“ Πρώτα και κύρια, εκ μέρους του John Henry και του Tom Werner, θα ήθελα να εκφράσω τη βαθιά μας εκτίμηση για τον Jürgen. Είναι αυτονόητο ότι θα λυπηθούμε πάρα πολύ που θα χάσουμε όχι μόνο έναν μάνατζερ τέτοιου επιπέδου, αλλά ένα άτομο και ηγέτη για τον οποίο τρέφουμε τεράστιο σεβασμό, ευγνωμοσύνη και στοργή. Ταυτόχρονα, σεβόμαστε απόλυτα τις επιθυμίες του και τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε η τρέχουσα σεζόν να είναι η τελευταία του στη Liverpool. ”

“ Σύμφωνα με τις εκφρασθείσες επιθυμίες του Jürgen, θα κρατήσουμε τα περιεκτικά αφιερώματα για έναν πιο κατάλληλο χρόνο, αλλά παρόλα αυτά, θα παραβλέπαμε εάν δεν εκμεταλλευόμασταν αυτή την ευκαιρία για να επιβεβαιώσουμε ότι η πρόσληψη του παραμένει μια από τις μεγαλύτερες ευλογίες της εποχής μας ως ιδιοκτήτες. ”

“ Τα απίστευτα επιτεύγματα των χρόνων που μεσολάβησαν μιλούν από μόνα τους, το ίδιο και η χαρά που έχει φέρει ο Jürgen και η ομάδα του σε όλους εμάς τους υποστηρικτές. Τα πολλά του επιτεύγματα δεν θα θεωρηθούν ποτέ δεδομένα. Για να οικειοποιηθεί ένα ρητό συνώνυμο με έναν άλλο σπουδαίο προπονητή της Liverpool, ο Klopp «έκανε τον κόσμο χαρούμενο» και έχουμε απόλυτη πεποίθηση ότι θα συνεχίσει να το κάνει μέχρι την τελική αποχώρησή του. ”

“ Είναι απόδειξη του αδιάκοπου επαγγελματισμού και της συνεχούς δέσμευσης του Jürgen για το συμφέρον της Liverpool FC ότι η απόφασή του ελήφθη με τρόπο που επιτρέπει τη διατήρηση των συνηθισμένων εργασιών για το υπόλοιπο της θητείας του, ενώ ταυτόχρονα δημιουργεί την ευκαιρία για εμάς να προετοιμαστούμε για το μέλλον. ”

“ Η προτεραιότητά μας τώρα είναι διπλή. Πρώτον, για να διασφαλιστεί ότι η πρόοδος που έχει σημειωθεί στο γήπεδο αυτή τη σεζόν θα διατηρηθεί στους τελευταίους μήνες της εκστρατείας. Δεύτερον, να συνεχίσουμε τη δέουσα επιμέλεια στα παρασκήνια που θα επιτρέψουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα μας να προσαρμοστεί σε ένα μέλλον χωρίς τον Jürgen. Όπως πάντα, αυτές οι φιλοδοξίες θα επιδιωχθούν προς το συμφέρον του συλλόγου και των οπαδών του και θα ενημερώνουμε τους φιλάθλους όταν και όταν γίνονται σημαντικές εξελίξεις. ”

“ Τέλος, θα ήθελα να επωφεληθώ αυτής της ευκαιρίας για να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μας στον Jürgen για όλα όσα έχει κάνει και συνεχίζει να κάνει για την Liverpool. Ευχαριστώ, Jürgen. Όταν έρθει η ώρα, δεν θα περπατήσεις ποτέ μόνος. ”

Ο Jürgen Klopp λέει αντίο στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com