Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Το Last Dance του Jürgen Klopp με την Liverpool & τους Red fans

Το Last Dance του Jürgen Klopp με την Liverpool & τους Red fans

Γράφει ο Λευτέρης Θωμάς, φίλος της Ομάδας μας, του site μας & μέλος της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Liverpool.

Η είδηση της αποχώρησης του Jürgen Klopp από την Liverpool στο τέλος της σεζόν έπεσε για τους περισσότερους από μας σαν κεραυνός εν αιθρία, αλλά φαίνεται πως ο Γερμανός προπονητής το σκεφτόταν εδώ και καιρό και αποφάσισε πως τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή να το ανακοινώσει.

Και θα πει κάποιος: «Γιατί τώρα ρε coach, που η ομάδα είναι πρώτη και πάει τόσο καλά να επηρεάσεις το κλίμα και να πέσει η ψυχολογία των παικτών; Ας το έλεγες στο τέλος της σεζόν». Κι όμως, θαρρώ πως ήταν η καλύτερη στιγμή για πολλούς λόγους.

Ο Klopp αξίζει ένα Last Dance στην Liverpool για τα όσα έχει προσφέρει στην ομάδα. Από εδώ και πέρα σε κάθε παιχνίδι θα αποθεώνεται από τον κόσμο. Όπως συνέβη στον Jordan ή στον Kobe Bryant για παράδειγμα όταν ανακοίνωσαν πως ήταν η τελευταία τους χρόνια στο NBA. Όλοι θα θέλουν να τον δουν από κοντά για τελευταία φορά και η αύξηση για τα εισιτήρια και τα εμπορεύματα στις boutique του συλλόγου θα αυξηθεί κατακόρυφα. Λογικά θα γίνουν ντοκιμαντέρ με την τελευταία σεζόν του Γερμανού και η υστεροφημία του στην ομάδα θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο.

Αυτό θα δώσει πολύ χρόνο στην ομάδα ώστε να βρει τον αντικαταστάτη του να αξιοποιήσει όλα τα στοιχεία και να βρει τον καταλληλότερο άνθρωπο για να… μπει στα παπούτσια του, με την μεγάλη καψούρα των περισσότερων φίλων της ομάδας να είναι ο Xabi Alonso, μετά την εκπληκτική δουλειά που κάνει στη Bayer Leverkusen.

Επίσης, οι παίκτες θα δώσουν τα πάντα για να εξασφαλίσουν ότι ο Γερμανός θα φύγει από το Andield ως πρωταθλητής και αυτό θα δώσει μεγάλο κίνητρο σε όλη την ομάδα για να πάει την διεκδίκηση του τίτλου μέχρι τέλους. Επιπλέον, όλοι θα θέλουν να δώσουν το κάτι παραπάνω για να αποδείξουν και στον επόμενο τεχνικό ότι αξίζουν να βρίσκονται εκεί και στην μετά Klopp εποχή.

Τέλος, θεωρώ πως η απόφαση να γίνει γνωστή αυτή η είδηση τώρα δεν πάρθηκε μόνο από τον Γερμανό, αλλά από όλο το επιτελείο του club και νομίζω πως ο χρόνος θα τους δικαιώσει.

Το Last Dance του Jürgen Klopp με την Liverpool & τους Red fans
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com