Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τα νεότερα για Τσιμίκα, Thiago και Bajcetic

Τα νεότερα για Τσιμίκα, Thiago και Bajcetic

Επιστροφές στο προσκήνιο για τη Liverpool, με τους Andy Robertson, Dominik Szoboszlai και Trent Alexander-Arnold να είναι σε θέση να αγωνιστούν την Κυριακή και την επιστροφή των Κώστα Τσιμίκα, Thiago και Stefan Bajcetic να πλησιάζει, όπως ανέφερε σήμερα ο Jürgen Klopp.

Ο Έλληνας αμυντικός που τραυματίστηκε στον αγώνα με την Arsenal στο Anfield στις 23 του περασμένου μήνα είναι έτοιμος και περιμένει μονάχα το πράσινο φως από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, για να επιστρέψει στη δράση, ενώ ο Γερμανός προπονησής ελπίζει πως οι δύο μέσοι θα μπορέσουν τελικά να είναι διαθέσιμοι νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Για τους Thiago και Bajcetic αρχικά, είπε:

“ Ελπίζω ότι ο Thiago [Alcantara] και ο Stefan [Bajcetic] θα επιστρέψουν επίσης όσο πιο σύντομα γίνεται, αυτό θα ήταν ωραίο. ”

Έπειτα για τον Κώστα Τσιμίκα, ο Klopp πρόσθεσε: 

“ Ο Κωστής [Κώστας Τσιμίκας] είναι κοντά. Ο Κωστής είναι πραγματικά σε φόρμα, πρέπει απλώς να περιμένει τώρα το πράσινο φως γιατί η επούλωση των οστών διαρκεί πολύ περισσότερο, αλλά κάνει τη δουλειά αυτή τη στιγμή. ” Είπε ο Klopp.

“ Και μετά θα είναι και στην προπόνηση. Δεν ήταν τόσο καιρό έξω, όπως δεν ήταν ο Trent, όπως δεν ήταν ο Dom. ” Ολοκλήρωσε ο Γερμανός προπονητής.

Thiago Alcantara και Stefan Bajcetic πλησιάζουν στην επιστροφή τους.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com