Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τα νεότερα για τους Robertson, Trent, Jones, Szoboszlai και Τσιμίκα

Τα νεότερα για τους Robertson, Trent, Jones, Szoboszlai και Τσιμίκα

Ο Pep Lijnders παρείχε το καθιερωμένο injury update ενόψει του αυριανού ημιτελικού με τη Fulham για το Carabao Cup, μιλώντας συγκεκριμένα για την επιστροφή των Robertson, Alexander-Arnold, Szoboszlai, Τσιμίκα και την κατάσταση του Curtis Jones.

Μιλώντας αρχικά για τον Robertson, είπε:

“ Ας ξεκινήσουμε με τον Robbo γιατί προπονήθηκε χθες με την ομάδα. Τώρα είναι 13 εβδομάδες, είχε τη συνάντησή του με τον χειρουργό για να βεβαιωθεί ότι όλα είναι σωστά για να έρθει σε πλήρη επαφή – είναι ξεκάθαρο. Έκανε λοιπόν πολλή δουλειά και πολύ καλή αποθεραπεία κατά τη διάρκεια της τελευταίας περιόδου, επομένως είναι έτοιμος όσον αφορά την αθλητική επιστήμη. Τώρα πρέπει να είναι σε φόρμα με σωστή ομαδική προπόνηση. ”

“ Οπότε αυτό είναι ένα μεγάλο, μεγάλο πλεονέκτημα να τον έχουμε πίσω. Περιμέναμε πολύ καιρό – είναι ένας από τους αρχηγούς μας. Μόλις τον συνάντησα και μου είπε, «Pep, έχω την αθλητική μου φόρμα μαζί μου!» Οπότε πιέζει τον εαυτό του στην ομάδα, οπότε αυτό είναι καλό. Θα ταξιδέψει αύριο. ”

“ Μιλώντας για τον Robbo, πρέπει να μιλήσω για τον Joe [Gomez] γιατί χρησιμοποίησε αυτή την ευκαιρία. Αυτός ο τύπος, τι κάνει αυτή τη σεζόν και τα επίπεδα που φτάνει όταν παίζει στα δεξιά και μετά αλλάζει παιχνίδια και παίζει στο κέντρο. ”

“ Είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα για το τι είμαστε όλοι. Ένας παίκτης ή ακόμα και δύο παίκτες φεύγουν και μετά έχεις πολλούς παίκτες που μπορούν να παίξουν σε διαφορετικές θέσεις και αυτό κάνει την ομάδα μας τόσο, τόσο δυνατή. Του αξίζει το μεγαλύτερο κομπλιμέντο γιατί είναι ίσως ένας από τους πιο σταθερούς παίκτες στην ομάδα μας. ”

Για τον Curtis Jones πρόσθεσε:

“ Όταν παίζεις περισσότερα παιχνίδια και όταν είσαι συνεχώς στην ομάδα για πολύ, πολύ καιρό, παθαίνεις και μερικά μικρά τσιμπήματα. Ανέφερε ήδη κατά τη διάρκεια της εβδομάδας κάποια ένταση στον τένοντα του οπίσθιου μηριαίου. Αλλά χθες [δεν υπήρχαν] προβλήματα, οπότε ήταν καθαρός. Και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ήταν πιο προληπτικό [γιατί] προηγούμαστε με 3-0 και εκείνος, ακόμα κι αν είναι νέος, συμπεριφέρεται σαν μεγαλύτερος, οπότε πήρε τη σωστή απόφαση. ” Είπε ο Lijnders.

Για την πρόοδο του Trent Alexander-Arnold:

“ Ο Trent προχωρά καλά στην αποκατάστασή του, εργάζεται σκληρά – σαν άντρας, γνωρίζοντας πόσο σημαντικές είναι οι επόμενες εβδομάδες. Αλλά θα επιστρέψει στο τέλος της εβδομάδας για προπόνηση ομάδας, οπότε ελπίζουμε ότι θα είναι διαθέσιμος για το FA Cup.”

Για τον Szoboszlai:

“ Ο Dom προπονήθηκε χθες μαζί μας, μόνο ένα παιχνίδι μιας πλευράσ, ένα παιχνίδι με ένα άγγιγμα, αλλά έπαιξε καλά, ένιωσε καλά, έκανε κάποια επιπλέον δουλειά με την ομάδα αθλητικών επιστημών. Είναι έτοιμος αλλά το αύριο έρχεται πολύ νωρίς για αυτόν, οπότε θα είναι έτοιμος για το Σαββατοκύριακο αν δεν πάει τίποτα στραβά. ”

Τέλος, για τον Κώστα Τσιμίκα:

“ Ο Κώστας είναι τώρα τέσσερις εβδομάδες μετά την επέμβαση, οπότε χρειάζεται πιθανώς άλλες δύο εβδομάδες γιατί πρέπει να βεβαιωθούμε ότι το οστό είναι γερό και ότι το οστό έχει επουλωθεί πριν μπει στην προπόνηση της πρώτης ομάδας. ”

Έτοιμος για την Κυριακή ο Szoboszlai.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com