Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σούπερ γκολ νίκης Fabio Carvalho από ασίστ Tyler Morton (vid)

Σούπερ γκολ νίκης Fabio Carvalho από ασίστ Tyler Morton (vid)

Ο Fabio Carvalho σκόραρε και χάρισε την νίκη στην Hull City, για να την ωθήσει στις θέσεις των play-off μόλις στο δεύτερο ξεκίνημά του και ήταν Tyler Morton που έδωσε την ασίστ.

Πολλά έχουν ειπωθεί για τον Carvalho μετά τη διακοπή του δανεισμού του στη Rb Leipzig μετά από μόλις 360 λεπτά δράσης, αλλά έχει ήδη βρει χώρο στην ομάδα των Tigers. Ο προπονητής της Hull Liam Rosenior τον έχει ήδη επαινέσει και σημείωσε την «ταπεινότητα» του 21χρονου και η πίστη του ανταμείβεται γρήγορα από τον Carvalho, ο οποίος ήταν βασικός για τη νίκη των Tigers με 1-0 στη Sunderland.

Ο Carvalho ήταν στην αρχική ενδεκάδα για το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι Πρωταθλήματος για τη Hull, με τον Morton να συνοδεύεται από αυτόν και ήταν οι δυο τους που βοήθησαν στη νίκη.

Η αποφασιστική στιγμή έφτασε στο 71ο λεπτό, όταν ο Μorton έδωσε τη μπάλα πίσω στη μεγάλη περιοχή και βρήκε τον Carvalho, το βολέ του οποίου άλλαξε πορεία σε σώμα αμυντικού και κατέληξε στα δίχτυα του Patterson (το γκολ μπορείτε να το δείτε εδώ). Το γκολ ήταν το πρώτο του Carvalho από τότε που σκόραρε για τη Liverpool στη Manchester city στο League cup τον Δεκέμβριο του 2022.

Ο 21χρονος έπαιξε 83 λεπτά στο παιχνίδι και η Hull Live σημείωσε ότι «άξιζε το χειροκρότημα του» από τους φιλοξενούμενους οπαδούς καθώς έβγαινε από το γήπεδο.

Ήταν μια απόδοση που ενίσχυσε την αυτοπεποίθηση για τον Carvalho, ο οποίος μπήκε επίσης στην αμυντική λειτουργία της ομάδας του στο παιχνίδι, με έξι νίκες σε μονομαχίες –την πέμπτη περισσότερο από κάθε παίκτη και έξι ανακτήσεις.

Σούπερ γκολ νίκης Fabio Carvalho από ασίστ Tyler Morton
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com