Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Που πέρασαν το χειμερινό διάλειμμα οι παίκτες της Liverpool

Που πέρασαν το χειμερινό διάλειμμα οι παίκτες της Liverpool

Οι παίκτες της Liverpool, μετά τη νίκη πρόκριση επί της Arsenal για το FA Cup και την αποφυγή ενός επαναληπτικού αγώνα, απολαμβάνουν ένα σπάνιο, αλλά κερδισμένο διάλειμμα στη μέση της σεζόν, καθώς η επόμενη τους αγωνιστική υποχρέωση, με την Bournemouth εκτός έδρας, είναι στις 21 του μήνα.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας αποφάσισαν να περάσουν λίγο χρόνο μακριά από τις προπονήσεις, με τα ταξίδια, τις περιηγήσεις στα αξιοθέατα και τη χαλάρωση να βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη για τους περισσότερους.

Ο Trent Alexander-Arnold βρήκε την ευκαιρία να ασχοληθεί με το μόντελινγκ, επισκεπτόμενος μια από τις πρωτεύουσες της μόδας, το Μιλάνο. Ο Νο. 66 των Reds παρευρέθηκε σε εκδήλωση του οίκου μόδας Dolce & Gabbana και φωτογραφήθηκε με τον γιο του David Beckham, Brooklyn. Το ντύσιμό του θύμισε τον πράκτορα J από την ταινία Men in Black, τον οποίο υποδύθηκε ο Will Smith.

Ο Harvey Elliott πέταξε για Βαρκελώνη, ο Curtis Jones ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη με την επί χρόνια σύντροφο του Saffie Khan, ενώ ο Adrian άρπαξε την ευκαιρία να πάρει την οικογένειά του για να παρακολουθήσει την πρώην ομάδα του Real Betis.

Οι Alexis Mac Allister και Ibrahima Konate βρίσκονται στο Dubai, με τον πρώτο να απολαμβάνει τις βόλτες του στην ηλιόλουστη παραλία και τον δεύτερο να συνδυάζει την χαλάρωση με την άσκηση στο γυμναστήριο.

Τέλος, ο Jurgen Klopp, όπως οι Mac Allister και Konate, βρίσκεται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, αλλά γρήγορα ανακάλυψε ότι οι Scousers βρίσκονται παντού, καθώς λίγο μετά την άφιξή του στο αεροδρόμιο του Dubai έπεσε πάνω σε μία οπαδό με καταγωγή από το Liverpool!

Είναι ωραίο να βλέπει κανείς τους Reds να χαλαρώνουν μετά από ένα επιτυχημένο πρώτο εξάμηνο του 2023 – 2024, το οποίο έχουν κερδίσει με την αξία τους.

Ας ελπίσουμε ότι θα επιστρέψουν από το χειμερινό τους διάλειμμα ξεκούραστοι και έτοιμοι να ανταπεξέλθουν στο δύσκολο πρόγραμμα που τους περιμένει μέχρι τον Μάιο.

Που πέρασαν το χειμερινό διάλειμμα οι παίκτες της Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com