Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στην δημοσιότητα δόθηκε η 3η εμφάνιση της Liverpool για την σεζόν 24 /25

Στην δημοσιότητα δόθηκε η 3η εμφάνιση της Liverpool για την σεζόν 24 /25

Στο κοινό δόθηκε η ευκαιρία να ρίξει μια πιο κοντινή ματιά στην 3η εμφάνιση της Liverpool για την περίοδο 2024/25, με τις εικόνες που διέρρευσαν να δείχνουν τι μπορεί να περιμένει.

Παρατηρήθηκε μια αύξηση στον αριθμό των διαρροών για τα κιτ της επόμενης σεζόν τον τελευταίο καιρό, με τη νέα ριγέ εγχώρια φανέλα να είναι μία από τις τελευταίες – και έχει στοιχεία που μπορεί να διχάσουν τους οπαδούς.

Και τώρα, τα αξιόπιστα Footy Headlines, που έδωσαν τη διαρροή της φανέλας της ομάδας νωρίτερα, μας έδωσαν την ευκαιρία για μια πιο προσεκτική ματιά στην τρίτη εμφάνιση της επόμενης σεζόν.

Περιλαμβάνει ένα μείγμα λευκού, πλατινένιου, μαύρου, κόκκινου και μια υποψία κίτρινου για το καινοτόμο swoosh της Nike, το οποίο θα δούμε σε όλα τα πρότυπά της για διάφορους συλλόγους την επόμενη σεζόν. Το Footy Headlines μοιράστηκε φωτογραφίες μιας απομίμησης της τρίτης εμφάνισης 2024/25, η οποία βασίζεται στο γνήσιο σχέδιο.

Υπάρχει ένα διακριτικό μοτίβο, αλλά το κόκκινο και το κίτρινο χρώμα συνδέονται με τη νέα εγχώρια εμφάνιση, η οποία θα έχει μια πιο σκούρα απόχρωση του κόκκινου από την τρέχουσα εντός έδρας εμφάνιση.

Το Footy Headlines σημειώνει ότι οι εικόνες, «διαθέτουν διαφορετική απόχρωση του κόκκινου για τα λογότυπα και το κολάρο», αλλά αναμένουν ότι η επίσημη εμφάνιση θα χρησιμοποιεί την ίδια απόχρωση. Δεν έχουμε δει ακόμα το σορτσάκι που θα συνοδεύει την μπλούζα, αλλά αναμένεται να είναι μαύρο, λευκό και κόκκινο για να προσφέρει κάποια αντίθεση.

Το τρίτο κιτ της Liverpool αναμένεται να είναι το τελευταίο από την τριάδα που θα κυκλοφορήσει την επόμενη σεζόν, μαζί με το εντός έδρας κιτ με ριγέ λωρίδες και το εκτός έδρας κιτ σε γκρι ανθρακί και γαλαζοπράσινο χρώμα. Μέχρι στιγμής και οι τρεις εμφανίσεις για την περίοδο 2024/25 φαίνεται ότι θα μπορούσαν να αποδειχθούν δημοφιλείς μεταξύ των οπαδών – αν και ξέρουμε ότι όλες θα αναβαθμιστούν αν η ομάδα του Jurgen Klopp γευτεί την επιτυχία με αυτές.

Στην δημοσιότητα δόθηκε η 3η εμφάνιση της Liverpool για την σεζόν 24 /25
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com