Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Υπόθεση τριών λεπτών!

Υπόθεση τριών λεπτών!

Ανατροπή τελικού για τη Liverpool! Οι Reds μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο, έκαναν την ανατροπή σε 3 λεπτά, νικώντας τη Fulham με σκορ 2-1 και κάνοντας το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό του Carabao Cup στο Wembley.

Σκόρερ για τους Reds οι Curtis Jones και Cody Gakpo.

Επαναληπτικός σε 2 εβδομάδες στο Craven Cottage.

Α’ Ημίχρονο: Με το γνωστό 4-3-3, τον Elliott δεξί εξτρέμ και τον Gomez να συμπληρώνει 200 κόκκινα ματς, ξεκίνησε τον ημιτελικό η Liverpool.
Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 6′, όταν οι γηπεδούχοι πίεσαν ψηλά, ο Jones διένυσε μέτρα με τη μπάλα, σούταρε, αλλά ο Leno μπλόκαρε.

Η Liverpool ήλεγχε το παιχνίδι, όμως στο 19′ και στη πρώτη της επίθεση, η Fulham εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας και άνοιξε το σκορ με τον Willian.

Οι Reds προσπάθησαν να πιέσουν αμέσως με τη σέντρα και βρήκαν τελική, με τον Elliott να σημαδεύει άστοχα με βολέ μέσα από τη περιοχή.

Ο Gomez απείλησε πάλι στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου από μακρινή απόσταση, όμως το σκορ δεν άλλαξε και η μέτρια Liverpool πήγε στα αποδυτήρια πίσω στο σκορ με 0-1.

Β’ Ημίχρονο: Με διάθεση να πιέσουν για το γκολ βγήκαν οι Reds στην επανάληψη, με το γκολ να μην έρχεται από τις δύο πρώτες προσπάθειες των Gravenberch και Jones.

Στο 56ο λεπτό είχαμε τις δύο πρώτες Κόκκινες αλλαγές, με τους Nunez και Gakpo να παίρνουν τις θέσεις των Elliott και Gravenberch.

Η ομάδα του Marco Silva τρία λεπτά μετά τις αλλαγές πλησίασε στο γκολ με τον Cordova-Reid, αλλά ο Kelleher είχε απάντηση, για να δώσει την ευκαιρία στους Reds στη συνέχεια να κάνουν την ανατροπή.

Το 1-1 ήρθε στο 68’, όταν ο Curtis Jones σούταρε εκτός περιοχής, η μπάλα βρήκε στον Adarabioyo, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Leno για το 1-1.

Ούτε τρία λεπτά δεν πέρασαν από την ισοφάριση και οι Reds γύρισαν τούμπα το ματς, με τον Nunez να γυρίζει από τα αριστερά για τον Gakpo, ώστε να τελειώσει ο Ολλανδός τη φάση με ιδανικό τελείωμα για το 2-1! Τέλεια συνεργασία των δύο αλλαγών του Klopp.

Ο Nunez με φάουλ στο 75’ επιχείρησε να κάνει το 3-1, ωστόσο η μπάλα έφυγε ψηλά, όπως και το αριστερό σουτ του Jota ένα λεπτό αργότερα.

Το 3-1 για την ομάδα του Klopp δεν ήρθε ούτε στο 79’, όταν ο Leno απομάκρυνε σε κόρνερ την καλή κεφαλιά του Nunez, αλλά ούτε και στο 83’, όταν και πάλι είχε απάντηση στο σουτ του Ουρουγουανού.

Στο 88ο λεπτό ο Leno πραγματοποίησε άλλη μια μεγάλη επέμβαση, αυτή τη φορά με τα πόδια, στο εξ’ επαφής πλασέ του Nunez, για να κρατήσει η Fulham το 2-1 ως το φινάλε.

Liverpool: Kelleher; Bradley, Konate, Van Dijk, Gomez; Mac Allister, Gravenberch (Gakpo 56′), Jones; Elliott (Nunez 56′), Diaz, Jota

Πάγκος: Alisson, Quansah, Beck, McConnell, Nyoni, Clark, Gordon

Fulham: Leno; Castagne, Adarabioyo, Diop, Robinson; Palhinha, Reed (Lukic 83′); Decordova-Reid, Pereira (Cairney 72′), Willian (Wilson 72′); Jimenez

Επόμενος αγώνας για τους Reds στις 21 του μηνός κόντρα στη Bournemouth.

Οι αλλαγές του Klopp έκαναν τη διαφορά.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com