Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Roberto Firmino: Μια εκδήλωση που πυροδότησε νοσταλγία & εικασίες

Roberto Firmino: Μια εκδήλωση που πυροδότησε νοσταλγία & εικασίες

Ο Roberto Firmino επέστρεψε στο Merseyside για μια ειδική εκδήλωση υπογραφής βιβλίων, για την προώθηση της αυτοβιογραφίας του με τίτλο «Si Senior: My Liverpool Years», η οποία προσέλκυσε πλήθος θαυμαστών στο βιβλιοπωλείο WaterStones, στο κέντρο της πόλης. Έως και 300 άτομα περίμεναν υπομονετικά στην ουρά για να συναντήσουν τον βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή, με έναν μάλιστα αφοσιωμένο οπαδό να βρίσκεται στο χώρο επτά ώρες νωρίτερα.

Γνωστός για το χαρακτηριστικό του χαμόγελο και τα αξέχαστα γκολ του, ο Firmino μίλησε με τους θαυμαστές του, υπέγραψε βιβλία και τράβηξε φωτογραφίες, συμπεριλαμβανομένης μιας, στην οποία απεικονίζεται να δείχνει τον αριθμό έξι με τα δάκτυλα του, όσα φυσικά και τα τρόπαια της Liverpool στο Champions League.

Η εκδήλωση αποτέλεσε ένα νοσταλγικό ταξίδι στη λωρίδα μνήμης για τους θαυμαστές, με πολλούς να αναπολούν τις αγαπημένες τους στιγμές από την οκταετή θητεία του Firmino στους Reds. Το τέρμα που σημείωσε στο 91ο λεπτό εναντίον της Paris Saint-Germain το 2018, παρέμεινε μια ξεχωριστή ανάμνηση για πολλούς.

Μέσα από την εκδήλωση, η οποία ακολούθησε την πρόσφατη επίσκεψη του Βραζιλιάνου στο Anfield, φανερώθηκε η ισχυρή σύνδεση του Firmino με τους οπαδούς της Liverpool και η ιδιότητά του ως θρύλου, πλέον, του συλλόγου.

Το «Si Senior: My Liverpool Years» παρέχει μια λεπτομερή περιγραφή των εμπειριών του με την Κόκκινη φανέλα, καταγράφοντας την πολύτιμη συνεισφορά του στην κατάκτηση του τίτλου μετά από 30 χρόνια.

Αυτήν τη στιγμή, ενώ απολαμβάνει το χειμερινό διάλειμμα από τις υποχρεώσεις του με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, Al Ahli, τα σενάρια γύρω από το μέλλον του Firmino έχουν αρχίσει να πληθαίνουν. Η παρατεταμένη αφλογιστία του, μετά από ένα αρχικό χατ-τρικ, έχει τροφοδοτήσει τις φήμες για πιθανή επιστροφή του στην Premier League.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση υπογραφής βιβλίων έγινε καθαρά για την προώθηση του βιβλίου του, χωρίς να υπάρχουν ενδείξεις ότι ο Firmino θα επιστρέψει στην Liverpool.

Ωστόσο, σύμφωνα με το talkSPORT, ο Βραζιλιάνος επιθετικός εξετάζει το σενάριο μιας πιθανής μεταγραφής του, τον Ιανουάριο, με την επιστροφή του στην Premier League να μην αποκλείεται.

Roberto Firmino: Μια εκδήλωση που πυροδότησε νοσταλγία & εικασίες
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com