Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Αξίζαμε τη νίκη σε ένα σούπερ ματς»

Klopp: «Αξίζαμε τη νίκη σε ένα σούπερ ματς»

Ευχαριστημένος με τη νέα νίκη της ομάδας του έμεινε ο Jürgen Klopp, ο οποίος έκανε δηλώσεις μετά το 4-2 επί της Newcastle το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στι Anfield.

Ο Γερμανός ρωτήθηκε για την απόδοση του Mo Salah στο δεύτερο μέρος και για το ματς:

“ Ναι, κανείς δεν πρέπει να εκπλήσσεται τώρα που ο Mo μπορεί να αλλάξει ένα παιχνίδι, να βελτιωθεί σε ένα παιχνίδι και όλα αυτά τα πράγματα, γιατί το έκανε εκατοντάδες φορές. Αλλά είναι απλώς ένα πραγματικά καλό παράδειγμα, όσο περισσότερα γκολ έχεις, τόσο περισσότερο έχεις συνηθίσει να χάνεις ευκαιρίες, ακόμα και όταν είναι πέναλτι. Και όσο περισσότερο καταλαβαίνεις τι πρέπει να κάνεις: να συνεχίσεις και, αν χρειάζεται – κάτι που συμβαίνει πολύ συχνά – να συνεχίσεις να βελτιώνεσαι, χρησιμοποιώντας καλύτερα τις φάσεις. Και αυτό έκανε ο Mo. ”

“ Επειδή μου έκαναν αυτή την ερώτηση τώρα πολλές φορές και όταν μιλάμε για τον Mo και ξανά δύο γκολ, και ο Darwin δεν σκόραρε – αλλά, για να είμαι ειλικρινής, η κατάσταση που έφερε το παιχνίδι στη σωστή κατεύθυνση ήταν το πρώτο γκολ του Mo, όταν ο Darwin περνάει τη μπάλα. Θα έλεγα ότι όλοι στο γήπεδο θα είχαν προσπαθήσει να περάσουν αυτή τη μπάλα μέσα από τον τερματοφύλακα μόνο και μόνο για να σκοράρουν. Εκείνος πέρασε αυτή την μπαλιά – απίστευτο. ”

“ Σούπερ παιχνίδι, από την αρχή μέχρι το τέλος, με 10 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο, θα έλεγα, μετά από 35 λεπτά – ακυρωμένο γκολ, χαμένο πέναλτι, σούπερ υψηλή ένταση, το επίπεδο έπεσε ελαφρά. Μπήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο και ξεκινήσαμε λίγο πολύ εκεί όπου σταματήσαμε μετά από 35 λεπτά. ”

“ Σκοράραμε το πρώτο, μεγάλη ανακούφιση, αλλά 1-1. Σκοράραμε ένα δεύτερο, το τρίτο, η ανακούφιση πολύ μεγάλη και έγινε 3-2. Και είπα τώρα μερικές φορές, μου αρέσει πολύ – ο Pep [Lijnders] ήρθε κοντά μου και μου είπε, «Πρέπει να φέρουμε τον Macca [Alexis Mac Allister].» Νομίζω ότι ήταν πριν το 3-2, είμαι δεν είμαι σίγουρος πότε μπήκε ο Macca. «Χρειαζόμαστε τις πάσες του.» Στη συνέχεια ήρθε ο Macca και έδωσε τη μπάλα στον Diogo. ” Είπε ο Klopp.

“ Προφανώς και πάλι ένα πολύ καλό παιχνίδι από την αρχή μέχρι το τέλος και πάλι αν έχεις αυτές τις επιλογές να τους φέρεις στο ματς, αυτό είναι προφανώς πολύ χρήσιμο. Μου άρεσε το παιχνίδι, μου άρεσε η ατμόσφαιρα, όλα ήταν τέλεια εκτός από τα γκολ που δεχθήκαμε προφανώς. μπορούσαμε να δούμε ότι ειδικά στο πρόσωπο του Ali [Alisson Becker] δεν του άρεσε αυτό το γεγονός. Αλλά το παίρνουμε για απόψε και συνεχίζουμε. ”

Για την απόδοση του Curtis Jones είπε:

“ Ξεχωριστό παιχνίδι. Ιδιαίτερο παιχνίδι από τον Curtis, για να είμαι ειλικρινής: το high press του, το counter-press του. Όλοι ξέρουμε πόσο καλός παίκτης είναι ο Curtis, είναι απίστευτα τεχνικά ικανός, αλλά βρίσκει όλο και περισσότερη κατεύθυνση στην ντρίμπλα του, ξεφεύγει καλύτερα από καταστάσεις και το πρέσινγκ και το υψηλό πρέσινγκ του θέτει το επίπεδο στην πραγματικότητα. Πραγματικά είμαι χαρούμενος με αυτό. Κρατάει κάθε παίκτη στο παιχνίδι. ”

“ Όπως είπα, το pressing ψηλά που παίξαμε σήμερα ήταν απολύτως εξαιρετικό, απολύτως. Ήταν ένα σχολικό βίντεο, πρέπει να το δείξεις αν θέλεις να το κάνεις. Πολλές φορές οι άνθρωποι μου λένε ότι η συμπεριφορά μου δεν είναι καλή και δεν είναι καλή για το ποδόσφαιρο βάσης. Εντάξει, ίσως η ομάδα βάσης θέλει να παίξει κόντρα pressing, μετά δείτε το βίντεο αυτού του παιχνιδιού, αυτό είναι πραγματικά χρήσιμο. ”

“ Τόσες πολλές καλές εμφανίσεις, δεν θυμάμαι πραγματικά μια κακή, για να είμαι ειλικρινής, ήταν όλες πολύ καλές. Αλλά έπρεπε να είμαστε καλοί, γιατί σε περιπτώσεις που δεν ήμασταν στο 100%, μπορούσες να δεις αμέσως ότι η Newcastle ήταν εκεί. Αλλά το κάναμε πολύ δύσκολο για αυτούς απόψε και ήταν ένα τρίποντο που το αξίζαμε. ”

Για 7.27 xgoals και τα 15 σουτ στην εστία πρόσθεσε:

“ Δεν χρειάστηκε να δω τα στατιστικά γιατί το είδα [στο παιχνίδι], ήταν πραγματικά ξεχωριστό. Ήταν εκεί ο [Martin] Dubravka, αλλά ήμασταν και εμείς. Υπήρχαν στιγμές που το ζορίσαμε, όταν η τεχνική δεν ήταν εξαιρετική, αλλά στη συνέχεια υπήρξαν στιγμές που ο Dubravka είχε και κορυφαία απόκρουση. Σκοράραμε δύο φορές [όπου] τετραγωνίσαμε την μπάλα και την βάλαμε στο άδειο τέρμα. Δεν σταματήσαμε, αυτό είναι το πιο σημαντικό. ”

“ Είπα εδώ πριν από μερικές εβδομάδες, μίλησα για την ατμόσφαιρα – απόψε η ατμόσφαιρα ήταν απολύτως εξαιρετική και πώς πήραμε όλοι μαζί αυτές τις χαμένες ευκαιρίες, έτσι είναι μια ατμόσφαιρα. Δεν ήταν σαν, «Θεέ μου, τι κάνουν;» Και αυτό θα το καταλάβαινα σε στιγμές, αλλά όλοι ήταν πραγματικά φλεγόμενοι: πάμε ξανά, ξαναπάμε, ξαναπάμε. Και το κάναμε, πετύχαμε τέσσερα γκολ, που είναι ήδη εξαιρετικός αριθμός. Όλα καλά. ”

Για το πρόβλημα του Szoboszlai:

“ Θέλαμε να τον κάνουμε αλλαγή, αλλά σταθήκαμε άτυχοι, καθώς σε μια φάση αργά στο ματς ένιωσε μια μυική ενόχληση. ”

“ Δεν ξέρουμε ακόμα προφανώς πόσο σοβαρό είναι, θα πρέπει να περιμένουμε. ”

Οι Reds πήραν τη νίκη στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com