Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι οπαδοί της Liverpool για την «υποκρισία» των δηλώσεων Ποστέκογλου

Οι οπαδοί της Liverpool για την «υποκρισία» των δηλώσεων Ποστέκογλου

Η Tottenham είδε δύο αμφιλεγόμενες αποφάσεις να παίρνονται εις βάρος της στο παιχνίδι με τη Brighton, με τον Άγγελο Ποστέκογλου να τις κριτικάρει.

Οι Spurs ηττήθηκαν με 4-2 στο AΜΕΧ για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της Premier League, και έχουν παράπονα τόσο για τη φάση του πρώτου πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του Roberto De Zerbi για τράβηγμα του Kulusevski στον Danny Welbeck, όσο και για την κόκκινη κάρτα που γλίτωσε ο Lewis Dunk για επικίνδυνο μαρκάρισμα στον Σουηδό εξτρέμ.

Για το πρώτο συμβάν, ο Ελληνοαυστραλός προπονητής σχολίασε σαρκαστικά ότι «ήταν ξεκάθαρη και προφανής παράβαση, γι’ αυτό πήρε μόλις 3 λεπτά στον VAR να εξετάσει τη φάση στην οθόνη», ενώ για το φάουλ του Dunk είπε ότι «Ο VAR έκανε τα πάντα σωστά απόψε, εκτός από ένα τάκλιν, το οποίο ίσως μου στοιχίσει έναν ακόμη παίκτη.»

Με αφορμή τα παραπάνω σχόλια, πολλοί φίλοι της Liverpool ανέτρεξαν στις δηλώσεις του Ange μετά το παιχνίδι των δύο ομάδων στο Tottenham Stadium και την περίφημη ακύρωση του καθαρού γκολ του Luis Diaz. Τότε, ο coach των Spurs είχε πει ότι «τα λάθη είναι μέρος του ποδοσφαίρου» και ότι «πρέπει να τα διαχειριζόμαστε.«. Σε άλλες συνεντεύξεις τύπου του, έχει ταχθεί εναντίον του VAR, ενώ έχει αναφέρει και ότι έχει διδαχτεί να σέβεται τις αποφάσεις των διαιτητών.

Κάποιοι φίλοι των Reds λοιπόν διέκριναν την αντίφαση στις δηλώσεις του μετά τα παιχνίδια με Liverpool και Brighton, και μέσω των ακόλουθων tweets, τον κατηγόρησαν για υποκρισία:

  • «Νόμιζα ότι έπρεπε να μάθουμε να σεβόμαστε τους διαιτητές και τις αποφάσεις τους. Τώρα δεν πάει έτσι;»
  • «Μεγαλώστε και σεβαστείτε τους αξιωματούχους. Αυτά δεν έλεγες, Αnge;»
  • «‘Πρέπει να σέβεσαι τις αποφάσεις των διαιτητών. Έτσι μεγάλωσα’. Ange, ένα μήνα πριν.»
  • «Ange τον Νοέμβριο: ‘Δεν έχω μιλήσει και δε θα μιλήσω ποτέ σε διαιτητή για τους κανόνες του παιχνιδιού. Έχω διδαχτεί ότι μεγαλώνοντας σέβεσαι τους διαιτητές‘. Από τότε διαμαρτυρήθηκε επανειλημμένα για τους διαιτητές και το VAR. Υποκριτής, φίλε.»
  • «Νόμιζα ότι δε μιλάμε για τους διαιτητές. O Αnge αλλάζει τόνο όταν οι αποφάσεις δεν πάνε με το μέρος του.»
Ο Άγγελος Ποστέκογλου στο Tottenham-Liverpool του πρώτου γύρου.
Ο Άγγελος Ποστέκογλου στο Tottenham-Liverpool του πρώτου γύρου.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com