Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Lijnders για West Ham, Nunez και Carvalho

Ο Lijnders για West Ham, Nunez και Carvalho

Ο Pep Lijnders μίλησε στη συνέντευξη τύπου της ομάδας ενόψει του προημιτελικού με τη West Ham στο Anfield για το Carabao Cup, αναφερόμενος επίσης τόσο στον Darwin Nunez, όσο και στο ενδεχόμενο επιστροφής του Fabio Carvalho από τον δανεισμό του.

Μιλώντας για τη σημασία της διοργάνωσης ανέφερε:

“ Το πρώτο μισό της σεζόν είναι η βάση που δημιουργείς. Θέλεις να είσαι στα νοκ άουτ του Europa League, να είσαι στην πρώτη τετράδα και, επειδή αυτή είναι μια νέα ομάδα, θέλεις να φτάσεις στους τελικούς. ”

“ Τα παιδιά δείχνουν πολύ πάθος για να αγωνιστούν σε αυτή τη διοργάνωση. ”

“ Δίνει ευκαιρίες σε μερικούς παίκτες, ευκαιρίες σε νέους παίκτες και αυτός ο αγώνας είναι ένας πρώιμος τελικός. ”

Για την West Ham:

“ Είναι στα νοκ άουτ του Europa League, όπως εμείς. Έχουν μια συλλογικότητα. ”

“ Μπορούν να δημιουργήσουν από πίσω, ψηλά και να ανακατέψουν το παιχνίδι τους. Είναι πιο επιθετικοί από πριν στο πρέσινγκ τους. Θα χρειαστεί να είμαστε έτοιμοι. Πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε. ”

“ Είναι πιο επιθετικοί από πριν, τόσο μεγάλο κομπλιμέντο στον προπονητή, φυσικά, γιατί κάνει πολύ καλή δουλειά νομίζω. Όταν νιώθουν καλά στα παιχνίδια, πηγαίνουν πιο ψηλά και με περισσότερη επιθετικότητα. Έτσι, θα πρέπει να είμαστε ακριβείς, θα πρέπει να το σεβαστούμε και μετά να βάλουμε το παιχνίδι μας στη θέση του, να προσπαθήσουμε να τους απωθήσουμε από την περιοχή μας. Αλλά ναι, για να δούμε. ” Είπε ο Lijnders.

Για τον Darwin Nunez:

“ Ο Darwin είναι γεμάτος επιθυμία. Αν κρίναμε μόνο τους παίκτες στο γκολ, θα ήταν τόσο άδικο. Είναι πάντα η συλλογική προσπάθεια. ”

“ Συμβαίνουν αυτά. Υπάρχει μια καλή σύνδεση μεταξύ του Mo και του Darwin, για παράδειγμα. Νιώθω ότι κάνει πολύ καλύτερη σεζόν από πέρυσι. Μπορούμε να παίξουμε μαζί του ως σημείο αναφοράς. ”

“ Παίζαμε με ψεύτικο εννιάρι για πολύ καιρό αλλά μαθαίνει. Μου αρέσει πολύ και είναι γεμάτος φωτιά και αυτό αρέσει στο γήπεδο μας. Αν δημιουργήσεις πολύ, τα γκολ θα έρθουν φυσικά. Μερικές φορές, απλά πρέπει να είσαι λίγο τυχερός. ”

“ Μόνο καλύτερος μπορεί να γίνει, είναι καλό. Καθόμαστε μαζί, κάνουμε ατομικές συναντήσεις, δείχνουμε εικόνες, έχουμε μια πολύ καλή σχέση – όλοι μας, δεν μιλάω μόνο εγώ, και νιώθει την εμπιστοσύνη μας. Αυτό είναι που μπορούμε να του δώσουμε. Όπως είπα, αν δεν δημιουργείς, θα ήταν πολύ χειρότερο, αλλά εμείς δημιουργούμε. ”

Για τον Szoboszlai:

“ Είναι 22, είναι τόσο νέος. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχει ήδη επηρεάσει το παιχνίδι μας. Ξέρουμε για τι είναι ικανός. ”

“ Ο μόνος τρόπος για να επιστρέψει στα στάνταρ που έχει είναι να δουλέψει σκληρά. ”

“ Έχει αυτόν τον χαρακτήρα που θέλει να δείξει και να είναι σημαντικός για την ομάδα. Όσο το έχει αυτό, θα επιστρέψει στα καλύτερά του. ”

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του Fabio Carvalho:

“ Το πιο σημαντικό είναι να βρει ρυθμό. Όλοι γνωρίζουμε ότι ένας παίκτης με ρυθμό είναι διαφορετικός παίκτης από έναν παίκτη χωρίς. ”

“ Ένας παίκτης με αυτοπεποίθηση ή χωρίς αυτοπεποίθηση, και ένας παίκτης που προπονείται με συγκεκριμένο τρόπο, είναι διαφορετικός παίκτης. Πρέπει να βρει ρυθμό, αλλά δεν εξαρτάται από εμένα, εξαρτάται από τους διευθυντές μας να μιλήσουν με τον σύλλογο και να βρουν την καλύτερη λύση για αυτόν. ”

“ Όλοι θέλουμε το καλύτερο γι ‘αυτόν, επειδή είναι ο παίκτης μας, οπότε περιμένετε να δείτε, αλλά δεν έχει ληφθεί απόφαση για αυτό. ”

Για τις νέες προσδοκίες που υπάρχουν από την ομάδα:

“ Τις δημιουργήσαμε μόνοι μας, όχι; Το ένα πράγμα είναι οι προσδοκίες που σκέφτονται οι άνθρωποι, το άλλο είναι αυτό που σκεφτόμαστε εμείς. Ξεκινάμε μια σεζόν όπου θέλουμε να δημιουργήσουμε νέες αναμνήσεις, όπου θέλουμε να δημιουργήσουμε ειδικά παιχνίδια, όπου θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα που μπορεί να νικήσει τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Δεν χρειάζεται να είμαστε οι καλύτεροι, θέλουμε να νικήσουμε τις καλύτερες ομάδες. Αυτή η νοοτροπία πρέπει να πάει [μπροστά]. Κάτω από όλες τις συζητήσεις, κάτω από όλα όσα λένε και όλες τις συζητήσεις μετά το παιχνίδι με την United, αυτή η ομάδα, από κάτω, μεγαλώνει, μεγαλώνει και μεγαλώνει, και το νιώθεις σε όλα. ”

“ Πώς είναι η ομάδα μαζί, πώς προπονούνται οι παίκτες πώς πιέσαμε τη United, για παράδειγμα, τα πρώτα 30 λεπτά στο ημίχρονο και δεν μπορούσαν να βγουν από την περιοχή τους. ”

Ο Darwin Nunez στον αγώνα της Κυριακής.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com