Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Απάντησε έμμεσα στον Virgil van Dijk ο Erik Ten Hag

Απάντησε έμμεσα στον Virgil van Dijk ο Erik Ten Hag

Ο Erik Ten Hag ήταν υπερήφανος για την παθητική εμφάνιση της Manchester Utd στο 0-0 του Anfield, που έληξε με τον αρχηγό της Liverpool Virgil van Dijk, να υποστηρίζει ότι μόνο μία ομάδα προσπάθησε να κερδίσει.

Όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στο Anfield, καθώς οι άσπονδοι αντίπαλοι βρέθηκαν αντιμέτωποι την Κυριακή, με τους παίκτες του Jürgen Klopp να θέλουν να επιστρέψουν στην κορυφή της Premier League, καθώς οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν να σταματήσουν τα αρνητικά αποτελέσματα.

Η Liverpool είχε συνολικά 34 σουτ σε όλο το ματς και ο τερματοφύλακας της United Andre Onana, έκανε οκτώ αποκρούσεις, αλλά οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να βρουν τρόπο να σκοράρουν. Η τεταμένη αναμέτρηση έληξε χωρίς γκολ και ο απογοητευμένος αρχηγός Van Dijk δήλωσε ότι η United είναι «ενθουσιασμένη» που έφυγε με έναν βαθμό..

«Αν δείτε πώς παίξαμε το παιχνίδι, είναι προφανές ότι είχαμε στην κατοχή μας την μπάλα και δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες, νομίζω ότι υπήρχε μόνο μία ομάδα που προσπαθούσε να κερδίσει το παιχνίδι», δήλωσε ο κεντρικός αμυντικός στο Sky Sports. «Δυστυχώς, αυτό δεν συνέβη. Γι’ αυτό, λοιπόν, είναι απογοητευτικό, γιατί θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι φυσικά, αλλά ειδικά αν παίζουμε απέναντι σε μια ομάδα σαν κι αυτή».

Ο μάνατζερ της United Ten Hag, παραμέρισε το σχόλιο του Ολλανδού Ποδοσφαιριστή, λέγοντας απλώς ως απάντηση ότι «είναι η γνώμη του».

Απάντησε έμμεσα στον Virgil van Dijk ο Erik Ten Hag
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com