Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Union, Mac Allister και Elliott

Ο Klopp για Union, Mac Allister και Elliott

Ο Jürgen Klopp μίλησε από το Lotto Park του Βελγίου ενόψει της αυριανής εκτός έδρας αναμέτρησης με την Union SG για την έκτη αγωνιστική των ομίλων του UEFA Europa League.

Ο τεχνικός της ομάδας ρωτήθηκε για τον αγώνα:

“ Συνήθως την τελευταία αγωνιστική πρέπει να πάμε για όλα και πρέπει να κερδίσουμε. ”

“ Έχω μια σύνθεση στο μυαλό μου θα σήμαινε ότι θα είχαμε έναν καλό συνδυασμό εμπειρίας και νεότητας. Θέλουμε να το κάνουμε. ”

“ Κοιτάξτε, υπήρχαν μερικές φορές που παίξαμε το τελευταίο παιχνίδι του ομίλου [όταν είχαν κριθεί τα πράγματα] αλλά όχι αρκετές φορές. Έχουμε προκριθεί και αυτό είναι σημαντικό να βρούμε μια ομάδα που μπορεί να παλέψει και να το πετύχει στο παιχνίδι. Νομίζω ότι βρήκαμε [την κατάλληλη ομάδα], οπότε ελπίζω να μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε αυτή τη σύνθεση. ”

Για τον τραυματισμό του Mac Allister:

“ Δεν είμαι γιατρός, αλλά μου εξήγησαν γιατί δεν είναι έτοιμος. Είναι λίγο πιο δύσκολο από ό, τι νομίζαμε στην αρχή, οπότε ο άλλος παίκτης πάτησε το γόνατό του και το σημάδι είναι εκεί. Πέρασε μέσα από τον μυ στο κόκκαλο, οπότε τώρα περιμένουμε μέχρι να επουλωθεί το οστό. ”

“ Ο Macca είναι εξαιρετικά σκληρός, αλλά πρέπει να βεβαιωθούμε ότι δεν θα μολυνθεί. Άρα ήταν πραγματικά κάτι άσχημο. Δεν είχα ποτέ ξανά αυτόν τον τραυματισμό με έναν από τους παίκτες μου. Ελπίζω να μην του πάρει τόσο πολύ καιρό, είναι μέρα με τη μέρα. ” Είπε ο Klopp.

Για τον Harvey Elliott πρόσθεσε:

“ Πριν από τον τραυματισμό του το 2021, ήταν ο καλύτερος παίκτης μας εκείνη την εποχή. Αυτό που έδειξε όταν αγωνίστηκε και για την U21 με την Αγγλία, αυτό μπορεί να είναι ο Harvey. Με τις ικανότητές του, θα είναι έχει την ευκαιρία να συνδεθεί με τους συμπαίκτες του, την τεχνική που διαθέτει. ”

“ Ένας παίκτης σαν αυτόν πρέπει να μπορεί να σουτάρει και να δώσει και την τελευταία πάσα. Έτσι αυτή η εμφάνιση (Palace) ήταν ένα πολύ καλό παράδειγμα του τι μπορεί να κάνει. ”

Όσο για την περίπτωση του Kaide Gordon:

“ Ήμασταν άτυχοι με κάποιεα από τις μεγάλες προοπτικές μας. Ήταν ήδη λίγο καλοί για τη φυσική κατάσταση [των 21 ετών]. Πιστεύαμε ότι μπορούν να μας βοηθήσουν και όλοι ήταν στη σωστή κατεύθυνση, αλλά το σώμα τους είπε όχι, Αυτό συνέβη στον Kaide μερικές φορές. ”

“ Από την επιστροφή του στην προπόνηση, όλοι καταλάβαμε αμέσως ότι αυτό μας έλειπε. Ένα νεαρό ταλέντο, απίστευτα νέο, προσπαθούμε να δώσουμε χρόνο για παιχνίδι με τους U21 και πιστεύω ότι χρειαζόμαστε μια δυνατή ομάδα U21. Δεν χρειάζεται να τους δανείζουμε παντού, υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι ανάπτυξης για τους νεαρούς. ”

Ο Harvey Elliott στο εντός έδρας ματς με την Union SG.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com