Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τσιμίκας: «Δεν τα παρατάμε ποτέ»

Τσιμίκας: «Δεν τα παρατάμε ποτέ»

Ο Κώστας Τσιμίκας μίλησε για το πέρασμα της ομάδας από την έδρα της Crystal Palace με σκορ 1-2, ενώ αποθέωσε και τον Mo Salah για το νέο του επίτευγμα, τα 200 τέρματα με την Κόκκινη φανέλα.

Για τον Αιγύπτιο σταρ, ο Έλληνας μπακ ανέφερε:

“ Είναι τρελό πόσο καλός είναι, ως παίκτης και ειδικά ως άντρας. Δουλεύει πάντα πολύ σκληρά και προσπαθεί πάντα να δουλεύει περισσότερο, ειδικά όταν τελειώνει η προπόνηση. Του αξίζουν απολύτως τα πάντα. ”

“ Είναι ο τύπος μου στην ομάδα, είμαστε πάντα μαζί. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτόν και χαρούμενος που τον έχω δίπλα μου στο επίτευγμά του. ”

Όσο για το διπλό στο Selhust Park:

“ Ήταν πραγματικά δύσκολο. [Είναι] ένα πολύ δύσκολο μέρος για να πάμε, αλλά στο τέλος είδαμε ξανά τον χαρακτήρα μας. Δεν τα παρατάμε ποτέ, ο Harvey πέτυχε αυτό το απίστευτο γκολ και πήραμε τους τρεις βαθμούς.”

“ Ήταν πολύ συμπαγείς από την αρχή του παιχνιδιού. Προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε κάτι αλλά δεν πήγε καλά. Οπότε ήταν πραγματικά πολύ δύσκολο και πάντα όταν ερχόμαστε εδώ είναι δύσκολο γήπεδο να παίξουμε. ”

“ Στο τέλος το μόνο που έχει σημασία είναι οι τρεις βαθμοί και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι για το υπόλοιπο της σεζόν. ” Δήλωσε ο Κώστας Τσιμίκας.

Ο Κώστας Τσιμίκας στο διπλό του Σαββάτου.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com