Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Eπίσημο: Klopp Time > Fergie Time!

Eπίσημο: Klopp Time > Fergie Time!

Το γκολ του Harvey Elliott στις καθυστερήσεις του αγώνα με την Crystal Palace χάρισε στον Jurgen Klopp ένα ρεκόρ που σίγουρα θα αρέσει σε πολλούς φίλους της Liverpool!

Ο 20χρονος Scouser έκανε το 2-1 υπέρ των Reds στο 91ο λεπτό της αναμέτρησης με τους «Αετούς» του Roy Hodgson, στέλνοντάς τους (σε συνδυασμό με την ήττα της Arsenal στο Villa Park) στην κορυφή της Premier League για πρώτη φορά μετά τον Σεπτέμβριο του 2021.

Το γκολ αυτό του Harvey ήταν το 17ο νικητήριο που πετυχαίνει η ομάδα μας στις καθυστερήσεις ενός αγώνα από το περίφημο 5-4 επί της Norwich τον Ιανουάριο του 2016 και ύστερα. Με άλλα λόγια, επί εποχής Jurgen Klopp η Liverpool έχει 17 νικητήρια γκολ στις καθυστερήσεις σε όλες τις διοργανώσεις!

Η ιδιαιτερότητα αυτού του στατιστικού, πέρα από το ότι είναι ένα σαφές δείγμα του μαχητικού πνεύματος των παικτών των Κόκκινων, είναι ότι επί εποχής του Γερμανού η Liverpool έχει περισσότερα injury time winners από όσα είχε η Manchester United στα 27 χρόνια του Sir Alex Ferguson στον πάγκο της!

Εν ολίγοις. Klopp Time > Fergie Time!

Ο Klopp στο Selhurst Park.
Ο Klopp στο Selhurst Park.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com