Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Alisson: «Το πάθος και η ένταση ήταν τα κλειδιά για τη νίκη»

Alisson: «Το πάθος και η ένταση ήταν τα κλειδιά για τη νίκη»

Ο Alisson Becker επέστρεψε στην 11αδα της Liverpool εναντίον της Crystal Palace, μετά την απουσία του από τα παιχνίδια με LASK, Fulham και Sheffield United.

Ο τερματοφύλακας της ομάδας μας επανήλθε δριμύτερος μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι στην έδρα της Manchester City, σώζοντας τους Reds στη φάση του Lerma στο 29′ και σε αυτή του Andersen στο τελευταίο λεπτό, και αναδεικνυόμενος παίκτης του αγώνα.

Μετά τη λήξη του ματς, ο Βραζιλιάνος αναφέρθηκε στα εμπόδια τα οποία άπλωσε στο δρόμο των παικτών του Klopp η ομάδα του Roy Hodgson, στο πώς εκείνοι πέτυχαν την ανατροπή, καθώς και στις προκλήσεις του κοντινού μέλλοντος.

«Προετοιμάζουμε τα παιχνίδια με σκοπό να τα ξεκινήσουμε και να τα τελειώσουμε καλά», ήταν οι πρώτες του δηλώσεις στο site των Κόκκινων.

«Έτσι είναι το ποδόσφαιρο όμως. Είναι ένα απρόβλεπτο παιχνίδι, μερικές φορές αυτά που κάνεις δεν σου βγαίνουν για πολλούς λόγους, και ταυτόχρονα δεν έχεις χρόνο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού να ανακαλύψεις τι πάει στραβά.»

«Πρέπει επανεστιάσεις γρήγορα εκεί που πρέπει, και κάποιες φορές είναι και θέμα πάθους. Το είχαμε αυτό στο τέλος του αγώνα, στα τελευταία 20 λεπτά, πολύ πάθος από τους παίκτες, βγάλαμε πολλή ένταση και δεν τα παρατήσαμε. Ανταμειφθήκαμε για αυτό με δύο γκολ.»

Έπειτα μίλησε για τις δυσκολίες που δημιούργησε η Palace:

«Μας ήταν δύσκολο να βρούμε χώρους και να δημιουργήσουμε φάσεις.»

«Στις αντεπιθέσεις είναι δυνατοί, έχουν γρήγορους παίκτες μπροστά, δυνατούς παίκτες που κρατάνε τη μπάλα και παίζουν πολύ, πολύ καλό ποδόσφαιρο. Είχαν μία ευκαιρία να σκοράρουν στο πρώτο ημίχρονο, είχαν το πέναλτι που σκόραραν, καθώς και μερικές στημένες φάσεις. Όμως αντιμετωπίσαμε πολύ καλά αυτές τις καταστάσεις.»

«Mετά το γκολ που δεχτήκαμε, θεωρώ ότι βελτιωθήκαμε λίγο με τη μπάλα, είχαμε περισσότερη κινητικότητα από τους παίκτες που μπήκαν αλλαγή, καθώς και ατομική ποιότητα από τους παίκτες που σκόραραν.»

Για τα ντέρμπι με Manchester United και Arsenal που ακολουθούν, ο Alisson είχε να πει:

«Ξέρουμε ότι έχουμε μπροστά μας μεγάλους αντιπάλους, μεγάλες προκλήσεις. Στην Premier League όμως όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά, έχουν την ίδια αξία.»

«Αυτό που μετράει είναι το πάθος που βάζεις στα παιχνίδια. Και η επόμενη πρόκληση που έχουμε μπροστά μας είναι η σημαντικότερη, οπότε πάμε!»

O Alisson ολοκληρώνει τη διπλή του απόκρουση στη φάση του Lerma στο πρώτο ημίχρονο.
O Alisson ολοκληρώνει τη διπλή του απόκρουση στη φάση του Lerma στο πρώτο ημίχρονο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com